Napisano: 23 kwie 2015, 8:36
"Amelab » 22 kwie 2015, 14:48
2. widocznie sama jej nie zachowałaś i teraz włączyły ci się mechanizmy obronne.
Mechanizmy obronne - jesteś śmieszny. Pewnie że miałam więcej niż jednego partnera to i z własnego doświadczenia wiem że pierwszy partner nie staje się wzorem, to zapewne wymysły zakompleksionych mężczyzn których matka natura obdarzyła dość skromnie.
Nie znam faceta, który lubi jeść po innych.r
Co jeść? Porównujesz pochwę do jedzenia? Nie bądź śmieszny. A tak na marginesie to ci wierze że nie znasz żadnego "faceta", facetowi to nie przeszkadza, przeszkadzać może jedynie dupkom z małymi fujarami, a dupków podobnych do ciebie to zapewne znasz wielu.
" nie wiem czemu zaprzeczasz. To, że jest to dla kogoś problem, czy temu, że jest to przejaw niedojrzałości?"
A czemu niby zaprzeczam? Faktowi że kobiety powoli przestają traktować siebie jak zabawki dla "facetów"? Przestają oceniać swoją wartość przez pryzmat cienkiej błonki między nogami? Właśnie przejawem niedojrzałości jest przesadne przywiązywanie uwagi do tego czy kobieta ma błonę dziewiczą czy nie - to dopiero błazeństwo. Kogoś kto twierdzi że przeszkadza mu brak błony dziewiczej należy jedynie wyśmiać- bo to zwykły dureń jest."
Dawno większych bzdur nie czytałam. Faceci owszem umawiają się z dziewczynami z dużym "przebiegiem", ale rzadko się z nimi żenią. Nie wpadniesz na myśl dlaczego. Faceci "bardzo lubią" gdy jego żonę/dziewczynę miało pół osiedla lub pół wsi. Wtedy się lepiej czują. Zacznij myśleć. Fakt posiadania błony dziewiczej nie jest bez znaczenia dla faceta i wcale nie oznacza jego kompleksów tylko pewność, że dziewczę z która się spotykał nie dawało każdemu na boku.
Nie wiem jak ty się prowadzisz, ale współczuję. Nie znasz ani facetów, anie siebie.
Druga część twojej wypowiedzi (nie wiem czy zauważyłaś) jest w ogóle nie w temacie.
Tak na marginesie, ktoś kto uważa, że bez znaczenia dla faceta jest fakt czy jego ewentualna żona się puszczała czy czy nie jest dla niego bez znaczenia daje dowód całkowitej nieznajomości drugiej strony. Dodatkowo może świadczyć o tym, że sam prowadził się nieprzyzwoicie a seks traktuje przedmiotowo.