wychowawczy a praca na 1/2 etatu
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
wychowawczy a praca na 1/2 etatu
czy należy się dodatek uw jeżeli pani pracuje na 1/2 etatu?
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: wychowawczy a praca na 1/2 etatu
tak, ważne jest 6 miesięcy zatrudnienia
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Pani twierdzi że nie koliduje jej to z opieką czy może napisać oświadczenie że jej to nie przeszkadza tak jest zatrudniona 6 miesięcy to wiem
bo niby w ustawie jest zapis że nie przysługuje jeżeli podejmuje lub kontynuuje zatrudnienie. Dlatego się zastanawiam czy przysługuje 

- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
a to ja źle zrozumiałamnowa23 pisze:Pani twierdzi że nie koliduje jej to z opieką czy może napisać oświadczenie że jej to nie przeszkadza tak jest zatrudniona 6 miesięcy to wiembo niby w ustawie jest zapis że nie przysługuje jeżeli podejmuje lub kontynuuje zatrudnienie. Dlatego się zastanawiam czy przysługuje

"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
"podjęła lub kontynuuje zatrudnienie lub inną pracę zarobkową, która uniemożliwia sprawowanie osobistej opieki nad
dzieckiem w okresie korzystania z urlopu wychowawczego" czyli jak podjeła pracę na umowę zlecenie i praktucznie wszystko wykonuje w domu to wychowawczy się należy ?/
dzieckiem w okresie korzystania z urlopu wychowawczego" czyli jak podjeła pracę na umowę zlecenie i praktucznie wszystko wykonuje w domu to wychowawczy się należy ?/
- Monstr
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Jak siedzi w domu i jedną nogą buja kołyskę to takmandm pisze:czyli jak podjeła pracę na umowę zlecenie i praktucznie wszystko wykonuje w domu to wychowawczy się należy ?/

kodeks pracy:
Art. 1862. § 1. W czasie urlopu wychowawczego pracownik ma prawo podjąć pracę zarobkową u dotychczasowego lub innego pracodawcy albo inną działalność, a także naukę lub szkolenie, jeżeli nie wyłącza to możliwości sprawowania osobistej opieki nad dzieckiem.
Art. 1862. § 1. W czasie urlopu wychowawczego pracownik ma prawo podjąć pracę zarobkową u dotychczasowego lub innego pracodawcy albo inną działalność, a także naukę lub szkolenie, jeżeli nie wyłącza to możliwości sprawowania osobistej opieki nad dzieckiem.
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
praca u tego samego pracodawcy, który udziela urlopu wychowawczego z tym że umowa o prace na pół etatu praca w sklepie więc nie wiem czy nie koliduje, co mam zrobić? 

gdyby mi napisała oświadczenie że to nie koliduje jej z opieką nad dzieckiem przyznałabym jej
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
praca w sklepie - jak może nie kolidować z opieką ja dałabym odmowę
miałam już takie sprawy w SKO i zawsze utrzymano w mocy moje decyzje
miałam już takie sprawy w SKO i zawsze utrzymano w mocy moje decyzje
Oprócz wychowawczy a praca na 1/2 etatu - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
wszczecie sp
czy robicie zawiadomienia o wszczęciu do decyzji zm. SP
SZO
Proszę mi to wyjaśnić
Bardzo ważne pytania dla ZDO i dla nas
zasiłek pielęgnacyjny
śp - zwiększenie kwoty - wszczęcia
jaki wywiad?
Wychowawczy praca na 1/2 etatu
Sprawozdania cofnięcie
czy już składają
ZMIANY W OPIEKUŃCZYCH