Wydane środki - ortopedyczne
-
- Praktykant
- Zajmuję się: PFRON
- Kontakt:
Wydane środki - ortopedyczne
Hej. Nie wiecie, gdzie w SOW będzie można sprawdzić aktualną wydaną kwotę środków np. na przedmioty ortopedyczne? Wchodzę w raporty i tam są tylko ilościowe. Na infolinii nie potrafili udzielić mi odpowiedzi. Dla mnie jest ważne, aby każdego dnia móc sprawdzić, czy wypłacone kwoty zgadzają się z księgowością.
-
- Referent
- Zajmuję się: Dział rehabilitacji społecznej osób niepełnosprawnych - sprzęt rehabilitacyjny, przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze, Aktywny Samorząd
- Kontakt:
Re: Wydane środki - ortopedyczne
Myślę, że kiedy przydzielą w SOW limit środków wg algorytmów, to będzie można podzielić ten limit na poszczególne zadania i wtedy rozpatrzony wniosek powinien zmniejszać ten ustalony limit środków. Ale to tylko moje przemyślenia 

-
- Stażysta
- Zajmuję się: Dofinansowania PFRON
- Kontakt:
Re: Wydane środki - ortopedyczne
dokładnie tak jest. Tak miałam w Module III jak wprowadzałam wnioski. Nie procedowałam tylko wpisywałam kwoty przyznane i ściągało mi z limitu.Milosz90 pisze: 05 sty 2022, 11:38 Myślę, że kiedy przydzielą w SOW limit środków wg algorytmów, to będzie można podzielić ten limit na poszczególne zadania i wtedy rozpatrzony wniosek powinien zmniejszać ten ustalony limit środków. Ale to tylko moje przemyślenia![]()
Teraz będę robić dokładnie tak samo - tylko wprowadzam i potem kwoty dofinansowania wpisuję. nie proceduję w systemie
Oprócz Wydane środki - ortopedyczne - System Obsługi Wsparcia finansowanego ze środków PFRON - SOW przeczytaj również:
Zwroty
wycofanie wniosku
procedowanie wniosków na ort. z ofertą cenową
Generowanie pisma z SOW - turnus dziecko
Turnusy - Brak edycji danych nieletniej osoby niepełnosprawnej- dziecko
turnusy/dziecko
Kolejność procedowania wniosku w SOW
Jak zmienić status umowy z umowa podpisana na rozliczona.
Zaopatrzenie - SOW
wnioski w SOW - rodzaje schorzeń
wniosek na turnus rehabilitacyjny
numeracja wniosków w sow
wniosek o środki na zadania algorytmowe
zgon Wnioskodawcy, a zakończenie wniosku w SOW
Powiadomienia z SOW na email
umowa na sprzęt rehabilitacyjny w SOW