Wydanie kart

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
emi1234

Wydanie kart

Post autor: emi1234 »

Czy udało się komuś wydanie kart w systemie? u mnie po kliknięciu "wydaj karty" nic się nie dzieje, program nie odpowiada.
Łukasz1989

Re: Wydanie kart

Post autor: Łukasz1989 »

Nie martw się ten system chodzi jak czołg..........
Maria123

Post autor: Maria123 »

wydałam kartę, długo to trwało zanim zadziałał system ale nie mogę wydrukować potwierdzenia kart czyli są wydane ale nie aktywowane.
może sami musimy wygenerować szablon odbioru kart a nie liczyć na gotowca który ma błąd. może ktoś podzieli się swoimi doświadczeniami ?
emi1234

Post autor: emi1234 »

Nareszcie udało się wydać karty w systemie, ale niestety nadal znajdują się we "wnioskach do obsłużenia".
as1234

Post autor: as1234 »

emi1234 "wejdź" na wniosek i u góry jest "zmień status sprawy", zrób zakończ obsługę i gotowe :)
ere

Post autor: ere »

ja mam to nieakwtywne
Kasia12

Post autor: Kasia12 »

Ja chciałam wygenerować wydruk do wydania kart, tak jak to robiłam dotychczas czyli po zamówieniu wszystkich kart drukowałam potwierdzenie odbioru, które podpisywał wnioskodawca przy odbiorze kart, a teraz jak to chcę wydrukować wychodzi na to że trzeba to zrobić w tej chwili w której wnioskodawca właśnie odbiera karty, bo jest już z góry narzucona data
as1234

Post autor: as1234 »

Ale jesteś na tym wniosku?
ODPOWIEDZ