Wydanie kart
Wydanie kart
Czy udało się komuś wydanie kart w systemie? u mnie po kliknięciu "wydaj karty" nic się nie dzieje, program nie odpowiada.
Re: Wydanie kart
wydałam kartę, długo to trwało zanim zadziałał system ale nie mogę wydrukować potwierdzenia kart czyli są wydane ale nie aktywowane.
może sami musimy wygenerować szablon odbioru kart a nie liczyć na gotowca który ma błąd. może ktoś podzieli się swoimi doświadczeniami ?
może sami musimy wygenerować szablon odbioru kart a nie liczyć na gotowca który ma błąd. może ktoś podzieli się swoimi doświadczeniami ?
Nareszcie udało się wydać karty w systemie, ale niestety nadal znajdują się we "wnioskach do obsłużenia".
emi1234 "wejdź" na wniosek i u góry jest "zmień status sprawy", zrób zakończ obsługę i gotowe 

Ja chciałam wygenerować wydruk do wydania kart, tak jak to robiłam dotychczas czyli po zamówieniu wszystkich kart drukowałam potwierdzenie odbioru, które podpisywał wnioskodawca przy odbiorze kart, a teraz jak to chcę wydrukować wychodzi na to że trzeba to zrobić w tej chwili w której wnioskodawca właśnie odbiera karty, bo jest już z góry narzucona data
Oprócz Wydanie kart - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
Zaproszenie do SI KDR
Co ze sprawozdaniem ?
I123
sprawozdanie
Jak w nowym systemie przedłużyć kartę?
odbiór przesyłki
Zakończenie obsługi wniosku
ile za decyzję
obsługa wniosku
proszę pomóżcie
instrukcja papierowa?
Organ we wniosku
nie mogę się zalogować
Pomocy!
wzór upoważnienia
Czy możecie się dziś zalogować do programu?