Wydanie kart dla wnioskodawcy - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 21 sty 2016, 9:20

Witajcie, powiedzcie proszę czy działa już wydanie kart dla wnioskodawców? Chodzi o to, że były u mnie rodziny które chciałby odebrać kart, ale oczywiście na początku działania tego "Rewelacyjnego" taa programu.. No i niestety musiałam wtedy rodziny odesłać, informując je że gdy zacznie wszystko działać skontaktuje się telefonicznie. Problem polega na tym, że nie wiem czy można odebrać już karty, a głupio będzie jesli zadzwonie po rodzinę a tu bum wyskoczy błąd.
ewcia9

Napisano: 21 sty 2016, 9:33

Zaloguje się i zobacz!
nowapa
Podinspektor
Od: 16 gru 2014, 11:47
Zajmuję się:

Napisano: 21 sty 2016, 9:43

Chodzi o to że się zalogowałam, ale nie chce naciskać przycisku wydaje kartę do momentu gdy nie przyjdzie po odbiór wnioskodawca. Wtedy gdy poinformuje ich telefonicznie i kliknę wydaj kartę, zapewne pojawi się w systemie data odbioru, no i się okaze że wnioskodawca przyjdzie za 2 dni bo np. nie miał czasu.. Więc już daty się nie będą zgadzać, chciałabym mieć zgodność ze stanem faktycznym.... Chyba to nie jest trudne pytanie, udzielić odpowiedzi na to czy udalo się komuś bez błędów wydać karty, co jest oznaką że system działa...
ewcia9

Napisano: 21 sty 2016, 9:58

Ze swoja skrupulatnością będziesz miała problem. Otóż nowy SI KDR przed wydrukowaniem potwierdzenia odbioru kart żąda ich wydania :P
nowapa
Podinspektor
Od: 16 gru 2014, 11:47
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem