dokładnie właśnie takwg mnie i naszego radcy prawnego to jest dokument wystawiony przez zarządcę i my sami nie możemy przeliczac - tylko Zarządca potwierdzający ponoszone wydatki
a co z metrażem ? 1/3 os.:-) pisze: ↑20 wrz 2022, 11:50czy przeliczacie wydatki gdy...w wydatkach jest np 3 os. a w gospodarstwie domowym jest wpisana 1 osoba...Wnioskodawca sam mieszka...a osób nie chce wykreslic ze smieci i wody bo to lokal komunalny...spora wychodzi różnica i tak sobie myślę, czy wydatki mogę przeliczyć do 1 osoby![]()
daj se spokój , sie nie masz czym denerwowaćno niby wiem....ale złość bierzeaż 250 zł większy dodatek będzie
metraż ok...34,80 mKnapa pisze: ↑20 wrz 2022, 13:15a co z metrażem ? 1/3 os.:-) pisze: ↑20 wrz 2022, 11:50czy przeliczacie wydatki gdy...w wydatkach jest np 3 os. a w gospodarstwie domowym jest wpisana 1 osoba...Wnioskodawca sam mieszka...a osób nie chce wykreslic ze smieci i wody bo to lokal komunalny...spora wychodzi różnica i tak sobie myślę, czy wydatki mogę przeliczyć do 1 osoby![]()
sprawdź czy masz dobrze w systemie wprowadzone kwoty stawekpierwszy raz mam taki przypadek, wniosek złozony na mieszkanie z zasobu gminy, stawka bazowa 3,68 zł/m2 a w wydatkach kwota czynszu regulowanego 3,95 zł i zastanwaiam sie cow takiej sytuacji bo obniza sie do stawki bazowej mieszkania spoza mieszkaniowego zasobu gminy a co gdy jest z zasobu gminy?