Ciekawe kto i na jakiej podstawie ma moc zawiesić przepisy ustaw i napisać takie upoważnienie (aga1 ??? Marszałek Sejmu???aga1 pisze: (...) oraz upoważnienia Burmistrza Miasta ………z dnia …….. do prowadzenia postępowania w sprawach dodatków (...)
Zgodnie z Kpa to że stała się bezprzedmiotowa nie wystarcza i trzeba rozważyć jeszcze ze 3 ustawowe warunki (pomóc znaleźć?). Jakiś niezwykły upór w tym kraju, by ich nie widzieć, ja jednak uważam za stosowne wytknąć od czasu do czasu ignorowanie prawa.aga1 pisze: stała się bezprzedmiotowa i należało (...)
WYGASIĆ??? Jeśli tak znajdziecie w przepisie prawa, to się poddaję. Ja na razie widzę jedynie STWIERDZENIE wygaśnięcia. Czy to jest to samo?aga1 pisze: należało ją wygasić
Otóż prawdę mówiąc nie wiem. Nie znajduję źadnej pomocy w przepisach. Na forum zdaje się panuje pogląd, że jeśli mieszkanie zwalnia się bliżej początku miesiąca, to przestajemy płacić od początku tego miesiąca, jeśli zwalnia się bliżej końca miesiąca, to to przestajemy płacić od początku następnego miesiąca, przy czym za graniczną datę najlepiej uznać 10. dzień miesiąca. Ja dodatkowo mam pomysł porozmawiać czasem z zarządcą.ASIA1234 pisze: Z JAKIM DNIEM????