Ale na jakiej podstawie? Wnioski są kompletne, nie wymagają uzupełnienia danych. Tylko oba są sprzeczne. Wstrzymać bieżącej wypłaty nie mogę bo to jest w kompetencjach wojewody
Takich wniosków mam więcej. Zawsze biorę oświadczenie wnioskodawcy od kiedy dokładnie członek rodziny nie przebywa za granicą i wysyłam do UW, żeby mogli "zakończyć" koordynację. A wniosek na nowy okres rozpatruję normalnie.dorota202 pisze: ↑11 mar 2021, 14:03Podłączę się do pytania, bo mam podobną sprawę, od zawsze od kiedy jest 500+ była koordynacja, w obecnym okresie również jest, na nowy okres wniosek złożony i zaznaczono, że nikt nie przebywa poz granicami RP. Czy wnikacie np. od kiedy?? czy przyznajecie Wy od VI 2021???
wezwanie do złożenia wyjaśnień od kiedy nie przebywa członek rodzinydorota202 pisze:Podłączę się do pytania, bo mam podobną sprawę, od zawsze od kiedy jest 500+ była koordynacja, w obecnym okresie również jest, na nowy okres wniosek złożony i zaznaczono, że nikt nie przebywa poz granicami RP. Czy wnikacie np. od kiedy?? czy przyznajecie Wy od VI 2021???