ja mam srednie medyczne i pracuje od poczatku w św. rodzinnych i uważam ze akurat w tej pracy wyższe jest do niczego nie potrzebne, bo nie ma studiów z kierunku św. rodzinnych to poprostu trzeba pojąć i sie nauczyc
a ja pracuje w ŚR od 8 lat i mam wykształcenie średnie
chciałabym sama dla siebie podjąć studia ,
nie uważam aby ktośą mający wyższe był lepszy ktoś gorszy
to co się liczy ( w moim uznaniu ) aby zarabiać w tym kraju to nie wykształcenie a FACH w ręku.
patrząc na mó okręg najlepiej zarabiaja z wyksztyałceniem podstawowym lub zawodowym , lakiernicy samochodowi, stolarze samodzielni najbardziej ci robiący na zamówienie schody, elektrycy co po godzinach strzelają fuchy i zarabiaja wiecej niż wyciągneli by z dwóch miesięcy normalnej pensji, panie sprzątające ( kolezanka sprzata domy 4 -5 rodzin zarabia od 4 do 6 tys mies. )
itp................
gdybym mogła cofnac moje zycie o 8 lat ehhhh podjełabym inne decyzje a tak cięzko odejsc , boje sie ryzyka
a ja pracuje w ŚR od 8 lat i mam wykształcenie średnie
chciałabym sama dla siebie podjąć studia ,
nie uważam aby ktośą mający wyższe był lepszy ktoś gorszy
to co się liczy ( w moim uznaniu ) aby zarabiać w tym kraju to nie wykształcenie a FACH w ręku.
patrząc na mó okręg najlepiej zarabiaja z wyksztyałceniem podstawowym lub zawodowym , lakiernicy samochodowi, stolarze samodzielni najbardziej ci robiący na zamówienie schody, elektrycy co po godzinach strzelają fuchy i zarabiaja wiecej niż wyciągneli by z dwóch miesięcy normalnej pensji, panie sprzątające ( kolezanka sprzata domy 4 -5 rodzin zarabia od 4 do 6 tys mies. )
itp................
gdybym mogła cofnac moje zycie o 8 lat ehhhh podjełabym inne decyzje a tak cięzko odejsc , boje sie ryzyka
a najbardziej lubie stwierdzenie kierowane do mnie
ehh Ty Jolka ty to masz dobrze , praca pewna, wypłata stała kazdego meisiaca i wy w tej budzetowce tyle zarabiacie
a ja tylko sie rumienie bo wstyd powiedziec, ze ona sprzatajac sklep zarabia wiecej odemnie
\"ty to masz dobrze , praca pewna, wypłata stała kazdego meisiaca i wy w tej budzetowce tyle zarabiacie\" ja jeszcze słyszę: 8 godzin posiedzisz w ciepełku przy kawce ...