wykształcenie - Świadczenia rodzinne

Strona 4 z 4    [ Posty: 39 ]

Napisano: 08 lut 2014, 19:13

A ja mam na pieczątce to co mi kierownik kazał. Siara nie siara nie miałam opcji wyboru :)
~mona

Napisano: 10 lut 2014, 14:08

ja mam srednie medyczne i pracuje od poczatku w św. rodzinnych i uważam ze akurat w tej pracy wyższe jest do niczego nie potrzebne, bo nie ma studiów z kierunku św. rodzinnych to poprostu trzeba pojąć i sie nauczyc
~XXX

Napisano: 10 lut 2014, 15:07

Nie studia mają tu znaczenie, ale znajomości.
~Ewa

Napisano: 10 lut 2014, 15:18

a ja pracuje w ŚR od 8 lat i mam wykształcenie średnie
chciałabym sama dla siebie podjąć studia ,

nie uważam aby ktośą mający wyższe był lepszy ktoś gorszy

to co się liczy ( w moim uznaniu ) aby zarabiać w tym kraju to nie wykształcenie a FACH w ręku.
patrząc na mó okręg najlepiej zarabiaja z wyksztyałceniem podstawowym lub zawodowym , lakiernicy samochodowi, stolarze samodzielni najbardziej ci robiący na zamówienie schody, elektrycy co po godzinach strzelają fuchy i zarabiaja wiecej niż wyciągneli by z dwóch miesięcy normalnej pensji, panie sprzątające ( kolezanka sprzata domy 4 -5 rodzin zarabia od 4 do 6 tys mies. ;-) )
itp................

gdybym mogła cofnac moje zycie o 8 lat ehhhh podjełabym inne decyzje a tak cięzko odejsc , boje sie ryzyka
~Ja

Napisano: 10 lut 2014, 15:18

a ja pracuje w ŚR od 8 lat i mam wykształcenie średnie
chciałabym sama dla siebie podjąć studia ,

nie uważam aby ktośą mający wyższe był lepszy ktoś gorszy

to co się liczy ( w moim uznaniu ) aby zarabiać w tym kraju to nie wykształcenie a FACH w ręku.
patrząc na mó okręg najlepiej zarabiaja z wyksztyałceniem podstawowym lub zawodowym , lakiernicy samochodowi, stolarze samodzielni najbardziej ci robiący na zamówienie schody, elektrycy co po godzinach strzelają fuchy i zarabiaja wiecej niż wyciągneli by z dwóch miesięcy normalnej pensji, panie sprzątające ( kolezanka sprzata domy 4 -5 rodzin zarabia od 4 do 6 tys mies. ;-) )
itp................

gdybym mogła cofnac moje zycie o 8 lat ehhhh podjełabym inne decyzje a tak cięzko odejsc , boje sie ryzyka
~Ja

Napisano: 10 lut 2014, 15:20

a najbardziej lubie stwierdzenie kierowane do mnie
ehh Ty Jolka ty to masz dobrze , praca pewna, wypłata stała kazdego meisiaca i wy w tej budzetowce tyle zarabiacie

a ja tylko sie rumienie bo wstyd powiedziec, ze ona sprzatajac sklep zarabia wiecej odemnie
~Ja

Napisano: 10 lut 2014, 15:44

\"ty to masz dobrze , praca pewna, wypłata stała kazdego meisiaca i wy w tej budzetowce tyle zarabiacie\" ja jeszcze słyszę: 8 godzin posiedzisz w ciepełku przy kawce ...
~ewalu

Napisano: 11 lut 2014, 11:04

to trzeba odpowiedzieć: kto ma szkołę ten ma lżej...
~ludek

Napisano: 11 lut 2014, 15:59

ludek może i trzeba tak odpowiadać, ale toż to ewidentne kłamstwo :)
~Zołza

Strona 4 z 4    [ Posty: 39 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x