Mądre głowy. Poproszę o rozjaśnienie. W 2021 roku była nowelizacja ustawy, dotyczyła Rozszerzenia możliwości zatrudnienia na stanowisku pracownika socjalnego, moje pytanie
Mam ukończone studnia magisterskie na kierunki Pedagogika w zakresie Pedagogika opiekuńczo-wychowawcza z profilaktyka społeczną. Czy jeżeli ukończę studia podyplomowe „Metodyka i metodologia pracy socjalnej” to mogę być pracownikiem socjalnym?
Wykształcenie PRACOWNIK SOCJALNY
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚW DO FA
- Kontakt:
-
- Stażysta
- Zajmuję się: PomocSpołeczna
- Kontakt:
Re: Wykształcenie PRACOWNIK SOCJALNY
Ja mam ukonczone studia licencjat plus mgr opiekunczo-wychowawczą w 2007 roku i pracuje jako pracownik socjalny od 2019 r.
-
- Stażysta
- Zajmuję się: dobre pytanie
- Kontakt:
Re: Wykształcenie PRACOWNIK SOCJALNY
po tej podyplomówce z tego co wiem to jak najbardziej możnagopsik11 pisze: 26 kwie 2024, 17:46 Mądre głowy. Poproszę o rozjaśnienie. W 2021 roku była nowelizacja ustawy, dotyczyła Rozszerzenia możliwości zatrudnienia na stanowisku pracownika socjalnego, moje pytanie
Mam ukończone studnia magisterskie na kierunki Pedagogika w zakresie Pedagogika opiekuńczo-wychowawcza z profilaktyka społeczną. Czy jeżeli ukończę studia podyplomowe „Metodyka i metodologia pracy socjalnej” to mogę być pracownikiem socjalnym?
Oprócz Wykształcenie PRACOWNIK SOCJALNY - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
zasiłek stały - nowe orzeczenie
zwolnienie z odpłatności czy umorzenie postępowania
zasiłek stały- zmiana decyzji
1000 zł
świadczenie wspierające a zasiłek stały
Prawo do świadczeń zdrowotnych - gosp. rolne a 69 lat?
Umorzenie
usługi opiekuńcze - ulga
Cudzoziemiec a świadczenia z pomocy społecznej
dodatek mieszkaniowy
zmiana decyzji
Osoba bezdomna - zasiłek celowy
Zasiłek stały- renta rolnicza
Opłata za DPS bez wywiadu - umowa
przyznanie zasiłku stałego od kiedy po wydaniu nowego orzeczenia???
CIS Ubezpieczenie