Wyluzujmy się - HYdE PaRK

Strona 6 z 7    [ Posty: 65 ]

Napisano: 30 gru 2014, 21:18

Emila nie trać czasu na nią.
Jakieś plany na jutrzejszą noc masz?
Belzebub

Napisano: 30 gru 2014, 21:30

You two have got problems. Sb's disapointed and sb's jealous. Both of you are confused.
emilka14

Napisano: 30 gru 2014, 21:50

do Adama
Znaczy się ? bo się pogubiłam chwilowo...moment, moment, tylko spokojnie.
To my!! jutrzejszą noworoczną noc spędzamy osobno ??;) nie razem?
Tak myślałam . Przeczuwałam...Po moim trupie Adaś ,będziesz tę noc spędzał sam !

ps. no śmieję się.
apropos Twojego pytania .Ty wiesz co ?
Dzisiaj w pracy Burmistrz przyłazi i pyta. Pani emilko czy robimy jutro małe spotkanie wszystkich pracowników na sali konferencyjnej z szampanem itd itd - patrzę na gościa i sobie myślę w duchu "co Ty mi wyjeżdżasz z z jakimś szampanem na środę, daj mi spokój.."
Całkowicie , po raz pierwszy w życiu zapomniałam ,wyłączyłam się zupełnie z tego,że zbliża się Nowy Rok. Ale mniejsza o to.
Przeważnie w tym czasie jestem w kinie na filmie, tego roku premiera Hobbita była szybciej.Wobec tego z tradycji nici.
Planowałam wyjazd w Bieszczady już wcześniej - ale z gór w góry nie pojadę, stwierdziłam, nie mam zresztą siły na survival. Nie chce mi się. Najnormalniej w świecie będziemy leniuchować przed TV, dobry film, szampan i ciszaaaaaaa. I tak niech będzie . Tego chcę.
emila.

Napisano: 30 gru 2014, 23:16

Polegam na tobie więc pytam co jak NAM zaplanowałaś sylwestra:)
Biała sala?:D
Behemoth

Napisano: 30 gru 2014, 23:45

do Adam
skąd ty wiesz,że ja nie śpię ( Lana de Rey leci na kompie - prawie zasypiam, tak mi dobrze .. ) a ja przy procedurach bezpieczeństwa- pasuje napisać do jutra. Dobrze, że jesteś - będą przerwy.
no i co dalej ja mam decydować ?? Biała sala ja mówię , zdecydowanie!! To będzie najlepszy Sylwester.
Coś ci kiedyś powiem. Zdziwisz się zapewne . Ale fajne to będzie,zobaczysz, najpierw lekki szok ale ostatecznie będzie to najlepsza wiadomość dla ciebie.

ps. kim ty jesteś człowieku , że ze mną wytrzymujesz? Tak sobie myślę - przecież ja w życiu codziennym nie jestem inna niż tu . Nie rozumiem.
emila.

Napisano: 31 gru 2014, 15:22

Też w realu nie jestem inny niż na forum.
W realu nie mam także tylu wrogów.
Legion

Napisano: 31 gru 2014, 18:28

Legion
prowokacyjnie napisałam wczoraj emilce 14 po litewsku pewne mądre słowa, które w przetłumaczeniu oznaczają
"Mój gniew jest dla ciebie - nie przeciw Tobie ". Tak więc to nie są twoi Wrogowie- i nie powinniśmy myśleć inaczej, czyli w to wątpić! Dlaczego ? Obłędem byłoby bowiem oskarżać i potępić Człowieka samego w sobie- za jego wartości, poglądy, przekonania.Można wyrazić swój gniew/sprzeciw/wobec konkretnego zachowania. Jesteśmy ludźmi cywilizowanymi - za takich chcemy się uważać ( administrator tego forum jak mniemam także )- stąd moje przekonanie,że to nie Wrogowie -ale nadwrażliwi emocjonalnie ludzie;) Jak myślisz teraz zaprzeczą?
Ja ci mówię ,że nie;)
emila.

Napisano: 31 gru 2014, 18:47

Nadmierna nadwrażliwość to już choroba.
Legion

Napisano: 31 gru 2014, 19:21

w pewnym sensie tak, bo nie ułatwia nam życia. Pokusiłabym się nawet o stwierdzenie, że jest tu wielu neurotyków - ( istna męka- ci z przesadną wrażliwością mają przerąbane i to permanentne poczucie lęku...a ile tu jest takich wyznaczników ;) - ale tak tylko głośno myślę. NIe ma się co rozgadywać.
Nowy Rok idzie - więc Nowe idzie, mili i uśmiechnięci będziemy.
emila.

Napisano: 31 gru 2014, 19:32

Ja zawsze w ostatnim dniu roku mam chandrę. Coś się kończy i nie wiadomo jaki będzie kolejny rok.
Życie bardzo szybko zapier...a:(
Legion

Strona 6 z 7    [ Posty: 65 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x