ja jestem sama i mi wystarcza i nawet były czasy że zostawało więc kupowali wszystko na potęgę
ale teraz wystarcza mamy księgową na pół etatu i pilnuje żeby z 3% szły tylko moje wydatki
Nie Wystarcza 3 %, jesteśmy małym ośrodkiem
Pracuję 11 lat mam 35 lat stażu moje wynagrodzenie zasadnicze brutto wynosi 1.860 zł., plus stażowe u nas nie ma premii ani dodatków do wynagrodzenia, po opłaceniu oprogramowania, szkolenia - na które nigdy nie ma pieniędzy, telefon, opłata od przelewów BABKOWYCH, środki takie jak: znaczki, papier, toner do drukarki, w razie awarii części do komputera i i naprawy, toner do ksero (co jakiś czas naprawa)a po 11 latach użytkowania ksero i komputer się psują trzeba kupić nowe , zszywki wymiana dziurkacza , zszywacza, teczki biurowe, klej ...itd. materiały biurowe( prąd, sprzątaczka, wymiana żarówek, konserwator, ( nie wspomnę o odnowieniu pomieszczeń - nie malowane 11 lat- jak w "RUMUNII". Uważam że te 3 % może wystarcza w dużych ośrodkach, ale niech inni się wypowiedzą, pozdrawiam
3% nie wystarcza od dawna .. ale kogo to interesuje
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes