wynagrodzenie za prace w projekcie - Dodatek 250zł

Strona 1 z 6    [ Posty: 53 ]
Wybrane tematy:
Kierownik chce mi zabrać dodatek dodatkowe źródło dochodu wykształcenie pracownika socjalnego zarobki Dodatek dla asystenta Specjalista pracy socjalnej a dodatek

Napisano: 16 kwie 2008, 23:00

mam pracowac w projekscie systemowym w ramach pokl i mam pytanie ile wynosi wynagrodzenie dla pracownika socjalnego, moze ktos podzieli sie informacjami, jezeli tez pracuje w takim projekcie, to prosilbym o informacje z iloma klientami bedzie pracowal w tym projekcie w tym rowniez w pracy w kontrakcie bardzo mi zalezy na takiej informacji dziekuje
~klaus

Napisano: 16 kwie 2008, 23:17

wprawdzie nie mogę pracować jako pracownik socjalny, ale co nieco wiem: wynagrodzenie pracownika socj. finansowane z EFS nie może przekroczyć 150% przeciętnego wynagrodzenia w OPS (na dzień 31 XII poprz. roku). Więc Twoje będzie zależało w dużym stopniu od stawek w Waszym Ośrodku. Poza tym, to 150% to maksymalna kwota, a pracodawca ma prawo ustalić niższą stawkę i zatrudnić w ramach przyznanych funduszy więcej osób, jeśli takie są potrzeby ops-u.
Nasi ludzie mają pracować z 30 klientami (tzn. każdy pracownik będzie miał 30) na kontraktach.
~niepracownik

Napisano: 16 kwie 2008, 23:37

dzieki super, ja mam pracowac na 20 kontraktach, zobaczymy jak to bedzie
~klaus

Napisano: 17 kwie 2008, 9:50

wynagrodzenie do 150% przeciętnego wynagr. wOPS,ale dla nowoprzyjętego pracownika,natomiast dla osoby dotychczas zatrudnionej przysługuje,dodatek bądź premia
~pracownik

Napisano: 17 kwie 2008, 9:54

aha,kwota na dodatki to 12% z aktywnej integracji:)Powodzenia.
~pracownik

Napisano: 04 maja 2008, 20:51

do 12 % dla pracownika socjalnego, który prowadzi kontrakt socjalny w ramach projektu systemowego, co oznacza, że może być mniej...
~Tinka

Napisano: 23 maja 2008, 16:26

Witam, zostałam oddelegowanym pracownikiem socjalnym tzn. z realizatora świadczeń na terenowego pracownika socjalnego. Moje wynagrodzenie z EFS wynosi od maja 2008r. - 1.980zł (brutto bez ubruttowienia, czyli zgodnie z rozpisanym budżetem projektu) + 250zł dodatku terenowego. Z kwoty 1.980 odprowadzane są składki pracownicze i zakładowe oraz podatek, skrótem pisząc całość należnych składników obowiązkowych i chyba też fundusz socjalny, ale o tym nie jestem przekonana. Pozdrawiam, mam nadzieję, że u Ciebie lepiej to wygląda.
~Monika

Napisano: 05 cze 2008, 17:09

Witam wszyskich optymistów, ja jestem \"systemowym\" i bardzo rozczrowanym pracownikiem, na stworzenie stanowiska przeznaczono 3000 bruttu/brutto - oznacza to że z tej kwoty są koszty pracodawcy(ZUS) , podatek,..... i cała reszta w efekcie na rękę nieczłe 1500 zł. nijak to jest odnośnie 150% średniej w ośrodku, a miało być tak pięknie - brak słów...
~megi

Napisano: 09 cze 2008, 21:41

Myślę że najelpiej na tym wyszli pracownicy ,którzy dotyczczas pracowali i dostaną premię lub dodatek. Przecież i tak będą robić to co na co dzień robią z tymi samymi klientami.
~kaczorek

Napisano: 17 cze 2008, 11:57

witam... ja jestem pracownikiem systemowym także... moje wynagrodzenie to 2163,72brutto brutto... okazuje się ze na ręke mam ok 1300zł... w te wynagrodzenie jest także wliczony dodatek 250 bo takze wychodze w teren i przeprowadzam wywiady... mam pytanie czy to jest prawidłowo??? ze ten dodatek jest wypłacany ze srodkó unijnych /projektowych/ skoro jest to z tego co sie dowiedziałam dotacja wojewody?? jak narazie dodatek ten mam wypłacany ze srodków projektowych...
~--airad

Strona 1 z 6    [ Posty: 53 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x

x