wynik - przyznanie - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 2    [ Posty: 15 ]

Napisano: 11 sty 2016, 12:26

wprowadziłam wniosek i jestem już przy wyniku rozpatrzenia :przyznanie. zaznaczam a nie moige zapisać i zatwierdzic. czy ktoś miał taki przypadek? co zrobic. proszę o pomoc
gośc5

Napisano: 11 sty 2016, 12:37

tak, też wiszę w tym samym miejscu, a dojść do tego momentu to była już porażka i katorga, co za nieprzejrzyste i utrudniające życie badziewie, to woła o pomstę ..... ta zmiana to jak przesiąść się z mercedesa na zaporożca :evil: i to jeszcze takiego po wypadku, gdzie nic nie jest pewne i nic nie działa :o
ubu

Napisano: 11 sty 2016, 12:38

ale też nie chce Ci zapisać tego wyniku rozpatrzenia???????????
gosc5

Napisano: 11 sty 2016, 13:03

tak wybieram wnioski do obsłużenia, obsłuż, decyzje, przyznanie, Wydanie karty zaznaczam ptaszki wnoszę o przyznanie KDR wszystkim członkom rodziny wynik rozpatrzenia wybieram - przyznane i dalej już nic nie mogę ani wydany przez ani zapisz ani zatwierdź i to by było na tyle :shock:
ubu

Napisano: 11 sty 2016, 13:37

mam ten sam problem.... :( mogę tylko anulować...

edit...11-01-2016 12:53

już doszedłem o co chodzi... trzeba zatwierdzić wniosek wtedy można zapisać wybór kart a potem zatwierdzić... jeżeli wniosek nie będzie zatwierdzony nie będzie można przejść do następnego etapu - przyznawania kart....
Johny
Stażysta
Od: 12 mar 2015, 16:21
Zajmuję się: ŚW, ŚR, KDR

Napisano: 11 sty 2016, 15:42

a jak zatwierdzic ten wniosek????????????????????
gość5

Napisano: 11 sty 2016, 15:45

proszę o pomoc bo nie wiem co teraz mam z tym zrobić.
gosć5

Napisano: 11 sty 2016, 16:04

gość5 pisze:a jak zatwierdzic ten wniosek????????????????????
musisz wrócić do edycji wniosku...
Johny
Stażysta

Napisano: 11 sty 2016, 16:12

dzięki pomogłeś mi przeskoczyć ten problem, ale zawiesiłem się i tak w zarzadzaniu kartami przy wysyłaniu zamówienia, zaznaczam cala rodzinę lub jedną osobę daje wyślij zamówienie (status karty do zamówienia) i wyskakuje błąd - wystąpił wyjątek. Ten program to jakaś syzyfowa robota, bezsensownych przesówanie tych samych danych po 10 razy :evil:
ubu

Napisano: 11 sty 2016, 16:21

ubu pisze:dzięki pomogłeś mi przeskoczyć ten problem, ale zawiesiłem się i tak w zarzadzaniu kartami przy wysyłaniu zamówienia, zaznaczam cala rodzinę lub jedną osobę daje wyślij zamówienie (status karty do zamówienia) i wyskakuje błąd - wystąpił wyjątek. Ten program to jakaś syzyfowa robota, bezsensownych przesówanie tych samych danych po 10 razy :evil:
znany już problem... podobno trwają jakieś testy miedzy ministerstwem a wytwórnią... maja to zrobić pod koniec przyszłego tygodnia...
Johny
Stażysta

Strona 1 z 2    [ Posty: 15 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x