wypłacamy ZDO dla osoby która miała przyznane śp przez SKO..

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
XOXO

Re: wypłacamy ZDO dla osoby która miała przyznane śp przez S

Post autor: XOXO »

Elmer ja tez mam takie
gdzie sami po wielu decyzjach uchylajacych przez SKO zaczelismy przyznawac zonie na meza , wspomagajac sie wyrokami sądów

i teraz tez im przyznam bo gdyby nie zabrali SP to nadal by mieli to prawo nie wiedze potrzeby ponownego tego rozpatrywania poprostu dam ZDO i koniec.
nie wiem tylko jak kontrola do tego podejdzie bo jeszcze nie miałam od czasu gdy sama przyznałam SP zonie na meza
Awatar użytkownika
kronos79
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: kronos79 »

kb pisze:u mnie jedna trzecia przyznanych SP dla opiekunow osob doroslych to SP przyznane malzonkowi na malzonka przez SKO..nie mam zamiaru znow rzucac im klód pod nogi odmawiajac ZDO - jesli nic sie nie zmienilo w ich sytuacji po 30 czerwca 2013 to przyznam im ZDO...to czy spelniaja przepisy w brzmieniu z 31.12.2012 r. juz raz rozstrzygnelo SKO przyznajac SP
Elmer pisze:j.w.

Tylko ja mam jeszcze parę przyznanych przez nas (np. żona na męża lub syn na mamusię a tatuś żyje i bez orzeczenia).
Podpisuję się rękoma i nogami.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
G !!

Post autor: G !! »

Podsumowując wszystko to - wypłacam ZDO zaległy i bieżący, dziękuję.
ODPOWIEDZ