Elmer ja tez mam takie
gdzie sami po wielu decyzjach uchylajacych przez SKO zaczelismy przyznawac zonie na meza , wspomagajac sie wyrokami sądów
i teraz tez im przyznam bo gdyby nie zabrali SP to nadal by mieli to prawo nie wiedze potrzeby ponownego tego rozpatrywania poprostu dam ZDO i koniec.
nie wiem tylko jak kontrola do tego podejdzie bo jeszcze nie miałam od czasu gdy sama przyznałam SP zonie na meza
wypłacamy ZDO dla osoby która miała przyznane śp przez SKO..
- kronos79
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: wypłacamy ZDO dla osoby która miała przyznane śp przez S
kb pisze:u mnie jedna trzecia przyznanych SP dla opiekunow osob doroslych to SP przyznane malzonkowi na malzonka przez SKO..nie mam zamiaru znow rzucac im klód pod nogi odmawiajac ZDO - jesli nic sie nie zmienilo w ich sytuacji po 30 czerwca 2013 to przyznam im ZDO...to czy spelniaja przepisy w brzmieniu z 31.12.2012 r. juz raz rozstrzygnelo SKO przyznajac SP
Podpisuję się rękoma i nogami.Elmer pisze:j.w.
Tylko ja mam jeszcze parę przyznanych przez nas (np. żona na męża lub syn na mamusię a tatuś żyje i bez orzeczenia).
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
Terry Pratchett
Re: wypłacamy ZDO dla osoby która miała przyznane śp przez S
Podsumowując wszystko to - wypłacam ZDO zaległy i bieżący, dziękuję.
Oprócz wypłacamy ZDO dla osoby która miała przyznane śp przez SKO.. - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
Dec. zm. Wysokość SP w Sygnity
DO ELMERA
WNIOSEK O ŚCIGANIE FUNDUSZ PYTANIE!
zdo a rolnik
k.p.a
zp umorzenie?
jak poprawnie powinno być wyliczone ?
Jaki kroki powziąć??
Warszawa 23 maja 2014- NOWELIZACJA ŚWIADCZEŃ RODZINNYCH
ZDO - CZY NA PEWNO DLA KAŻDEGO?
ZDO DECYZJA
SP na mamę?