Wyplata 500+ - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 06 kwie 2016, 20:10

Pojawiaja sie infirmacje ze niektore ops wyplacily juz sw 500+ jak jest u Was? Ktos juz wyplacil? Macie juz decyzje wystawione? Planujecie wyplate na kwiecien w zwiazku z przyslanymi pieniedzmi? Podzielcie sie prosze , bo nie wiem czy zaczac panikowac ze tylko my nie robilismy wyplaty
beatri

Napisano: 06 kwie 2016, 20:58

jakie wyplaty?? co ty sie przejmujesz? to juz zdazyli przyjac wniosek, wydac decyzje, doreczyc i wyplacic? nikt normalny nie zdazyl, chyba ze mial 20 wnioskow do zrobienia :P) u mnie gmina 28 tys, na koniec wczorajszego dnia mielismy 750 wnioskow, ile dzisiaj nawet nie wiem, bo nie zdazylismy wszystkeigo w rejestr wpisac, ale pewnie kolo 150 bylo i poki co nie mialam nawet 5 minut, zeby pomyslec o robieniu decyzji. a o wyplacie to mowie na wejsciu, ze w kwietniu nie bedzie. i chocby cala polska wyplacila w kwietniu, to my nie wyplacimy, bo po prostu nie zdazymy tego obrobic. tym bardziej, ze musimy puscic jakos wieksza partie decyzji do wyplaty, bo jak czesc dostanie, a czesc nie to dopiero by nam zyc nie dali. takze rob swoje i nie patrz na innych.
calibra

Napisano: 06 kwie 2016, 21:05

U nas też jeszcze nie mamy wystawionych decyzji ani wniosków wprowadzonych. Najgorsze jest to że dyrektor uparl się że mamy wypłacić kasę do konca miesiąca.. Jestem załamana tym niepotrzebnym pośpiechem..
Doris85

Napisano: 07 kwie 2016, 8:31

U nas jak wyżej jak mamy wypłacic a kasa już jest.
Iza1

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x