Pojawiaja sie infirmacje ze niektore ops wyplacily juz sw 500+ jak jest u Was? Ktos juz wyplacil? Macie juz decyzje wystawione? Planujecie wyplate na kwiecien w zwiazku z przyslanymi pieniedzmi? Podzielcie sie prosze , bo nie wiem czy zaczac panikowac ze tylko my nie robilismy wyplaty
jakie wyplaty?? co ty sie przejmujesz? to juz zdazyli przyjac wniosek, wydac decyzje, doreczyc i wyplacic? nikt normalny nie zdazyl, chyba ze mial 20 wnioskow do zrobienia ) u mnie gmina 28 tys, na koniec wczorajszego dnia mielismy 750 wnioskow, ile dzisiaj nawet nie wiem, bo nie zdazylismy wszystkeigo w rejestr wpisac, ale pewnie kolo 150 bylo i poki co nie mialam nawet 5 minut, zeby pomyslec o robieniu decyzji. a o wyplacie to mowie na wejsciu, ze w kwietniu nie bedzie. i chocby cala polska wyplacila w kwietniu, to my nie wyplacimy, bo po prostu nie zdazymy tego obrobic. tym bardziej, ze musimy puscic jakos wieksza partie decyzji do wyplaty, bo jak czesc dostanie, a czesc nie to dopiero by nam zyc nie dali. takze rob swoje i nie patrz na innych.
U nas też jeszcze nie mamy wystawionych decyzji ani wniosków wprowadzonych. Najgorsze jest to że dyrektor uparl się że mamy wypłacić kasę do konca miesiąca.. Jestem załamana tym niepotrzebnym pośpiechem..