Nie są to rady dla Ciebie więc nie wiem po co tu pyszczyszmagdii pisze:Większych głupot niż te co wypisujesz m&m to dawno nie czytałam - ma złożyć wniosek o śp i napisac w nim, żeby OBOWIĄZUJACA W ISTNIEJACYCH PRZEPISACH USTAWY O ŚR przesłanke negatywną, tj. brak prawa do śp jeśli dana osoba ma przyznane zdo, zastosowali dopiero po przyznaniu śp? Nie można przyznać śp osobie która ma zdo i to jak wół napisane jest w art. 17 ustawy o śr
Czy ty do cna mózgu już nie masz? Od kiedy to wnioskodawca może sobie wybierac które z OBOWIAZUJACYCH PRZEPISÓW i kiedy gmina ma zastosować, a które i kiedy ma nie stosować?
Zasada legalizmu z kpa to cie jest znana?
W d... sobie wsadz te swoje rady bo sa tyle warte co kupa g...
A co do wyboru świadczenia przez swiadczeniobiorcę ma zasada legalizmu?magdii pisze:Większych głupot niż te co wypisujesz m&m to dawno nie czytałam - ma złożyć wniosek o śp i napisac w nim, żeby OBOWIĄZUJACA W ISTNIEJACYCH PRZEPISACH USTAWY O ŚR przesłanke negatywną, tj. brak prawa do śp jeśli dana osoba ma przyznane zdo, zastosowali dopiero po przyznaniu śp? Nie można przyznać śp osobie która ma zdo i to jak wół napisane jest w art. 17 ustawy o śr
Czy ty do cna mózgu już nie masz? Od kiedy to wnioskodawca może sobie wybierac które z OBOWIAZUJACYCH PRZEPISÓW i kiedy gmina ma zastosować, a które i kiedy ma nie stosować?
Zasada legalizmu z kpa to cie jest znana?
W d... sobie wsadz te swoje rady bo sa tyle warte co kupa g...
A toś se ulżył. Ale jak widać sam po nich latasz i do tego pod wszelkimi mozliwymi nickami, żeby tylko przypadkiem nikt cię nie rozpoznał, kto ty taki. Ale to przecoiez wiadomo, że tylko troll taki jak ty musi swoją parszywą mordę w ten sposób ukrywać.wop pisze:m&m to troll skaczący po różnych portalach nie radzę tych wpisów brać na poważnie