wystąpienie do PFRON
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
wystąpienie do PFRON
Witam,
w tym roku do wystąpienie to tylko ten druk "wystąpienie realizatora programu...." zawarty na stronie czy oświadczenie o gotowości realizacji programu i zaświadczenie z banku też powinniśmy załączyć ?? proszę o pomoc
w tym roku do wystąpienie to tylko ten druk "wystąpienie realizatora programu...." zawarty na stronie czy oświadczenie o gotowości realizacji programu i zaświadczenie z banku też powinniśmy załączyć ?? proszę o pomoc
- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
Re: wystąpienie do PFRON
oświadczenie o gotowości, oświadczenie o nie posiadanych zobowiązaniach wobec PFRON ZUS Skarbowy, wystąpienie realizatora, zaświadczenie z banku o kontach - to wszystko
A te oświadczenia przecież są dołem w wystąpieniu, ja zawsze tylko wysyłam zaświadczenie z banku i pełnomocnictwo
- PCPR-Trz
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ja robię dokładnie, jak kasia12, a nawet bez pełnomocnictwa, bo nasza władza najwyższa podpisuje mi to wystąpienie.
- Tomasz1981
- Inspektor
- Kontakt:
są ale zależy kto wystąpienie podpisuje, u mnie dyrektor, więc oświadczenia muszę mieć ze Starostwa Powiatowego oraz Powiatukasia12 pisze:A te oświadczenia przecież są dołem w wystąpieniu, ja zawsze tylko wysyłam zaświadczenie z banku i pełnomocnictwo
Tomasz a gdzie znajdę oświadczenie o gotowości? I mam pytanie czy bierzesz oświadczenia z Zus i urzędu skarbowego czy tylko masz na jednym oświadczeniu że nie zalegacie z wpłatami i nie macie zobowiązań ?
- Tomasz1981
- Inspektor
- Kontakt:
tu masz oświadczenie o gotowości:
https://www.pfron.org.pl/pl/programy-i-z ... zniki.html
a resztę oświadczeń sami piszemy na jednym piśmie, żadnych zaświadczeń z ZUS, skarbowego
a resztę oświadczeń sami piszemy na jednym piśmie, żadnych zaświadczeń z ZUS, skarbowego
Pytajcie w Oddziałach u nas wysyłamy tylko druk Wystąpienia plus zaświadczenie o numerze rachunku bankowegoTomasz1981 pisze:tu masz oświadczenie o gotowości:
- Tomasz1981
- Inspektor
- Kontakt:
dokładnie, co Oddział to obyczaj 

O gotowości u nas też nie trzeba za każdym razem. Pierwsze oświadczenie było "zobowiązujące".
Oprócz wystąpienie do PFRON - Aktywny Samorząd przeczytaj również:
C3iC4
Ciągłość orzeczenia - zmiana zasad
sprzęt elektroniczny
ust. 7 "Kierunki działań..
Jak obliczyć?
Czesne - a wysokośc wkładu własnego
B1
dofinansowanie modułu I
refundacja AS a ubiegly rok
MII - dodatki
przeciętne wynagrodzenie