czy ktoś wysyłał przez system e-deklaracje własnego PIt-a? ja zastanawiam sie czy mój PIt przeszedł - chociaz mam UPO to na PIT nie pokazuje się numer dokumentu.w popzrednich latach drukował się numer na PIcie
wejdź na stronę Ministerstwa i tam wpisz numer referencyjny, który nadano Twojemu PIT i tam pobierz UPO. Ja też kiedyś miałam taki problem, a tam bez problemu wszystkie dane były.
na stronie MF pobrałam UPO, ale ono wygląda jak poprzednio wydrukowane. Na picie nadal nie pokazuje się numer dokumentu. w koncu nie wiem czy PIT mi poszedł do US
Ponieważ wydrukowałaś PIT jeszcze przed wysyłką albo nie zapisałaś zmian po wysyłce. Tez tak miałam ale jak zapisałaś zmiany po wysyłce to poszukaj na dysku twardym, gdzieś się zapisał. jeśli nie to nic już nie zrobisz- ale nie ma obowiązku posiadać PIT 37 wystarczy potwierdzenie UPo.
no tak, drukowałam przed wysyłką, a po wysyłce pytał mnie czy chce zapisac zmiany ale kliknęłam ze nie.Trudno, grunt, ze na UPO jest info,ze została dostarczony
nie rozumiem, Ministerstwo nadaje numer wysłanemu PIT przy wysyłce, więc nieważne przez jaki program go wysyłasz, jak masz numer to na UPO będziesz miała szczegółowe dane niezależnie czy PIT zapisałaś czy nie.