Wywiad elektroniczny TOP TEAM - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 10 maja 2017, 11:26

Witam, w jaki sposób drukujecie oświadczenia z sumą kontrolną które podpisują klienci?
pat87
Stażysta
Od: 20 kwie 2017, 12:05
Zajmuję się: Inspektor ds. świadczeń rodzinnych

Napisano: 11 maja 2017, 12:45

Też pracujemy na TT POMOC.
CZY MACIE JUŻ TEN PROGRAM U SIEBIE
Byłem na szkoleniu organizowanym przez Top Team dotyczącym programu do wywiadów elektronicznych.
Czekamy na przyjazd przedstawiciela Top Team w celu instalacji programu.
Z tego co pamiętam to najlepiej wydrukować sobie załącznik do rozporządzenia - to oświadczenie i ręcznie je wypełniać.
Ale tak jak pisałem nie mamy jeszcze programu "TOTEM" (trochę dziwnie Top Team nazwał ten program)do przeprowadzania wywiadów elektronicznie.
Mamy dwa terminale - jeden nie działa a drugi nie chce się połączyć :cry:
Czekam z utęsknieniem na ten program bo można go zainstalować na dowolnym komputerze.
Zainstaluję sobie na moim "stacjonarnym" i wklepię tam wszystkie wywiady do zasiłków stałych i te które są zawsze bez zmian.
Jak zaczniemy działać to podzielę się spostrzeżeniami.
Stefan
Stażysta
Od: 15 mar 2017, 13:15
Zajmuję się: PS

Napisano: 17 maja 2017, 14:46

Czy jest gdzieś w sieci dostępna instrukcja obsługi dla tych wywiadów elektronicznych w TT-POMOC? Byłam na 10 minutowym szkoleniu z obsługi tego, ale uważam, że to czarna magia, a kierownictwo wymyśliło, że każdy pracownik ma do końca miesiąca minimum 5 elektronicznych wywiadów zrobić :-( Pomocy!
Anda87
Praktykant
Od: 17 maja 2017, 14:06
Zajmuję się: pracownik socjalny

Napisano: 22 maja 2017, 10:11

A czy był już ktoś z TopTeamu u Was, aby zainstalować program na terminalu? Bo na szkoleniu mówili, że ktoś przyjedzie.
OPS-Aga
Praktykant
Od: 30 cze 2014, 13:13
Zajmuję się:

Napisano: 22 maja 2017, 19:01

My mamy już zainstalowane na terminalach, ale dla mnie to i tak czarna magia :/ Z tego co załapałam na tym "szkoleniu", to wygląda to tak, że najpierw przed pójściem na wywiad należy wygenerować oświadczenie w TT-POMOC w wywiadach w zakładce wywiady OTM, oświadczenie w którym jet rubryka na wpisanie sumy kontrolnej, potem jak jest to zautoryzowane i wydrukowane odpala się terminal synchronizuje wywiad OTM z TT-POMOCy, wprowadza dane do wywiadu na terminalu i sumę kontrolną, która wychodzi wpisuje się na oświadczenie. Jak mamy wszelkie potrzebne dane wprowadzone do wywiad na terminalu to go zapisujemy i akceptujemy. Następnie ponownie synchronizujemy, aby przesłać do TT-POMOC. Kolejno wchodzimy w TT-POMOC w zakładkę w Emp@ti wywiady OTM i tam powinien się znaleźć ten nasz wywiad z terminala i co z tym dalej?
Anda87
Praktykant
Od: 17 maja 2017, 14:06
Zajmuję się: pracownik socjalny

Napisano: 23 maja 2017, 11:04

Anda87 był ktoś z Top Teamu u Was czy zdalnie zainstalowali
OPS-Aga
Praktykant
Od: 30 cze 2014, 13:13
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU