musisz mieć łączną powierzchnię pokoi i kuchni by dobrze wyliczyć wszystko...sam wzór decyzji nie wystarczy...wyślę prywatną wiadomośćGosia1979 pisze: ↑09 cze 2022, 13:39Witam wszystkich. Czy jakaś dobra dusza podzieliłaby sie wzorem decyzji odmownej z powodu przekroczenia powierzchni użytkowej? mam bardzo roszczeniową panią która przekracza minimalnie powierzchnie i nie łapie się na dodatek w związku z czym będzie się odwoływać do SKO dlatego proszę bardzo o pomoc, żeby Sko ie przyczepiło sie do samej decyzji. z góry dziekuje
super dziekuje:-) pisze: ↑09 cze 2022, 13:49musisz mieć łączną powierzchnię pokoi i kuchni by dobrze wyliczyć wszystko...sam wzór decyzji nie wystarczy...wyślę prywatną wiadomośćGosia1979 pisze: ↑09 cze 2022, 13:39Witam wszystkich. Czy jakaś dobra dusza podzieliłaby sie wzorem decyzji odmownej z powodu przekroczenia powierzchni użytkowej? mam bardzo roszczeniową panią która przekracza minimalnie powierzchnie i nie łapie się na dodatek w związku z czym będzie się odwoływać do SKO dlatego proszę bardzo o pomoc, żeby Sko ie przyczepiło sie do samej decyzji. z góry dziekuje
proszę o przesłanie [email protected]:-) pisze: ↑09 cze 2022, 13:49musisz mieć łączną powierzchnię pokoi i kuchni by dobrze wyliczyć wszystko...sam wzór decyzji nie wystarczy...wyślę prywatną wiadomośćGosia1979 pisze: ↑09 cze 2022, 13:39Witam wszystkich. Czy jakaś dobra dusza podzieliłaby sie wzorem decyzji odmownej z powodu przekroczenia powierzchni użytkowej? mam bardzo roszczeniową panią która przekracza minimalnie powierzchnie i nie łapie się na dodatek w związku z czym będzie się odwoływać do SKO dlatego proszę bardzo o pomoc, żeby Sko ie przyczepiło sie do samej decyzji. z góry dziekuje