Wzór decyzji odmownej. - Karta Dużej Rodziny

Strona 6 z 8    [ Posty: 75 ]

Napisano: 04 lis 2014, 9:05

zaczyna to wyglądać jak jakiś łańcuszek :lol: :lol: :lol:
ktoś w ogóle dostał tą decyzję??? tak z ciekawości tylko pytam ;)
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
mała mii
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 08 maja 2014, 9:26
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...

Napisano: 05 lis 2014, 10:39

Ja również prosiłabym o wzór takiej decyzji. Mój e-mail: [email protected]
Ewelka16

Napisano: 05 lis 2014, 14:04

mogę prosić ? mój adres [email protected]
bmf

Napisano: 12 lis 2014, 9:17

Nie dostałam tej decyzji... :(
Emi2014

Napisano: 28 lis 2014, 14:56

też proszę o wzór decyzji na adres [email protected] dzięki
Nana

Napisano: 01 gru 2014, 13:18

czy może ktos wrzucić na forum wzór decyzji odmownej? proszę :)
emiliaa12

Napisano: 08 gru 2014, 8:40

Ja mam decyzję o anulowaniu, korzystajcie do woli:

DECYZJA 2.11.2014

Na podstawie Rozporządzenia Rady Ministrów z dnia 27 maja 2014 r. w sprawie szczegółowych warunków realizacji rządowego programu dla rodzin wielodzietnych (Dz. U. z 2014 r. poz. 755) oraz § 15.1, § 16.1-2, § 14.1 i Upoważnienia Nr x/2014 Burmistrza Miasta i Gminy Daleszyce z dnia x czerwca 2014 r. w sprawie upoważnienia Kierownika Gminnego Ośrodka Pomocy w xxx do wydawania decyzji administracyjnych w tych sprawach.

ORZEKAM

Anulować Kartę Dużej Rodziny nr xxx pani xxx, zam. xxx

UZASADNIENIE

Dnia 17.11.2014 r. pani xxx zgłosiła się do tut. Ośrodka z wnioskiem o anulowanie Kart Dużej Rodziny ze względu na zmianę miejsca zamieszkania.
Z uwagi na powyższej orzeczono jak w sentencji.

Otrzymują:
1. Adresat
2. a.a
Basza

Napisano: 08 gru 2014, 8:41

Ja mam decyzję o anulowaniu, korzystajcie do woli:

DECYZJA 2.11.2014

Na podstawie Rozporządzenia Rady Ministrów z dnia 27 maja 2014 r. w sprawie szczegółowych warunków realizacji rządowego programu dla rodzin wielodzietnych (Dz. U. z 2014 r. poz. 755) oraz § 15.1, § 16.1-2, § 14.1 i Upoważnienia Nr x/2014 Burmistrza Miasta i Gminy xxx z dnia x czerwca 2014 r. w sprawie upoważnienia Kierownika Gminnego Ośrodka Pomocy w xxx do wydawania decyzji administracyjnych w tych sprawach.

ORZEKAM

UZASADNIENIE

Dnia 17.11.2014 r. pani xxx zgłosiła się do tut. Ośrodka z wnioskiem o anulowanie Kart Dużej Rodziny ze względu na zmianę miejsca zamieszkania.
Z uwagi na powyższej orzeczono jak w sentencji.

Otrzymują:
1. Adresat
2. a.a
Basza

Napisano: 17 gru 2014, 16:06

Witam, mógł by ktoś przesłać wzór decyzji odmownej? Pilnie potrzebuje inspiracji
[email protected]
z góry dziękuje
justyna2987

Napisano: 02 mar 2015, 16:11

Przedstawiam mój wzór decyzji. Prosiłabym o odniesienie się do tej decyzji, może wspólnie stworzymy odpowiednio skonstruowaną decyzję. ;)
Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w xxxxxxxxx .............., dn. 2015-02-02

kowalski Jan
xxxxxxxxxxxxxxxx, ul. xxxxxxxxxxx

Na podstawie art. 9, ust1 i ust. 4 oraz art. 10, ust. 2 ustawy o Karcie Dużej Rodziny z dnia 5 grudnia 2014r. (Dz. U. z 2014 r. poz. 1863) oraz § …………………….1 i Upoważnienia Nr …………… Wójta Gminy xxxxxx z dnia ……………………………………….w sprawie upoważnienia Kierownika Gminnego Ośrodka Pomocy w xxxxxxx do prowadzenia spraw z zakresu realizacji ustawy o Karcie Dużej Rodziny

ODMAWIAM PRZYZNANIA

Karty Dużej Rodziny Pani ...................................., zam. ...........................................
Karty Dużej Rodziny ..................................., zam. .................................................
Karty Dużej Rodziny ..................................., zam. .................................................

UZASADNIENIE

Dnia 24.01.2015 r. pan kowalski jan zgłosił się do tutejszego Ośrodka Pomocy Społecznej z wnioskiem o przyznanie Kart Dużej Rodziny dla całej rodziny. Ze względu na miejsce zamieszkania żony oraz dzieci poza terenem gminy xxxxxxx postanowiono jak w sentencji decyzji.

POUCZENIE

Od niniejszej decyzji służy odwołanie do SKO w xxxxxxxxxxxxxx za pośrednictwem organu wydającego decyzję, w terminie 14 dni od daty doręczenia decyzji.

Otrzymują:

1. kowalski jan
2. a/a
mami fatale

Strona 6 z 8    [ Posty: 75 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x