wzór decyzji-zgon dlużnika
wzór decyzji-zgon dlużnika
Czy pisał już ktoś decyzję uchylającą w związku ze śmiercią dłużnika?
Re: wzór decyzji-zgon dlużnika
aguś jak z tego wybrnęłaś? bardzo cie proszę podpowiedz mi co robiłaś.
Re: wzór decyzji-zgon dlużnika
Na podstawie art.162 § 1 § 3 Kodeksu Postępowania Administracyjnego (Dz.U.Nr 98 poz.1071 z 2000r. z późniejszymi zmianami)
stwierdzam
Wygaśnięcie decyzji
Nr ......................................................................... z dnia ..................................
na podstawie której Pani ....................................................... zam............................................. uprawniona była do świadczenia z funduszu alimentacyjnego
Wygaśnięcie decyzji następuje od dnia ........................................... i spowodowane jest tym, że stała się ona bezprzedmiotowa ze względu na zgon dłużnika alimentacyjnego.
Nie wiem czy tak może być?
stwierdzam
Wygaśnięcie decyzji
Nr ......................................................................... z dnia ..................................
na podstawie której Pani ....................................................... zam............................................. uprawniona była do świadczenia z funduszu alimentacyjnego
Wygaśnięcie decyzji następuje od dnia ........................................... i spowodowane jest tym, że stała się ona bezprzedmiotowa ze względu na zgon dłużnika alimentacyjnego.
Nie wiem czy tak może być?
Oprócz wzór decyzji-zgon dlużnika - Wzory pism przeczytaj również:
wzór decyzji odmawiającej z powodu skuteczności egzekucji
hej ma ktoś POSTANOWIENIE o przekazaniu dokumentu do organu właściwego dłużnika celem załatwienia według właściwości terytorialn
pismo do dłużnika
Fundusz Alimetacyjny
wzor podania do opieki spolecznej
do organu właściwego dłużnika celem załatwienia według właściwości terytorialnej gdyż zostało przesłane do niewłaściwego organu.
wzór umowy-zlecenia z asystenetem
wywiad
do sadu
Wzór wezwania do uzupełnienia brakujących dokumentów !!!!
do OOW
Jak poprawnie?
pomożecie?
wzór wezwania do zapłaty
bardzo proszę.........
dożywianie-decyzja odmowna