do dyskusji. Z czego dumni są Polacy a za co się wsydzą. Jakie wy macie zdanie na ten temat/
https://badania.net/z-czego-dumni-sa-polacy/
Z czego dumni są Polacy a za co jest im wstyd
Re: Z czego dumni są Polacy a za co jest im wstyd
Dumny jestem z tego, że żadne struktury państwa polskiego nigdy i w żadnej formie nie kolaborowały z Hitlerem i faszystowskimi Niemcami.
Ku przypomnieniu takimi państwami były: Holandia, Belgia, Luxemburg, Włochy, Francja, Hiszpania, Dania, Norwegia, Austria, Japonia.
Ukraińcy i Litwini byli jednymi z najbardziej brutalnych i okrutnych żołnierzy w niemieckiej armii.
Czego wstydzę się? Wstydzę się z tego, że z kapusiów i donosicieli zrobiono autorytety moralne. Krew mnie zalewa gdy te pseudoautorytety przy wsparciu antypolskich mendiów uprawiają pedagogikę wstydu.
Ku przypomnieniu takimi państwami były: Holandia, Belgia, Luxemburg, Włochy, Francja, Hiszpania, Dania, Norwegia, Austria, Japonia.
Ukraińcy i Litwini byli jednymi z najbardziej brutalnych i okrutnych żołnierzy w niemieckiej armii.
Czego wstydzę się? Wstydzę się z tego, że z kapusiów i donosicieli zrobiono autorytety moralne. Krew mnie zalewa gdy te pseudoautorytety przy wsparciu antypolskich mendiów uprawiają pedagogikę wstydu.
- heiland
- Administrator
- Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
- Kontakt:
Pominięta została jeszcze Słowacja z państw kolaborujących z Hitlerempanslaw pisze:Dumny jestem z tego, że żadne struktury państwa polskiego nigdy i w żadnej formie nie kolaborowały z Hitlerem i faszystowskimi Niemcami.

- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
a Węgry to spod ogona psu wypadły?
A Rumunia? A Serbia? Bułgaria
PS. Słowacja to nas razem z Niemcami zaatakowali 1 września. Węgrzy odmówili jakiegokolwiek ataku na Polskę.
A Rumunia? A Serbia? Bułgaria
PS. Słowacja to nas razem z Niemcami zaatakowali 1 września. Węgrzy odmówili jakiegokolwiek ataku na Polskę.
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
dumni z fajnych kobitek
wstyd z zapuszczonych facetów
wstyd z zapuszczonych facetów
Oprócz Z czego dumni są Polacy a za co jest im wstyd - HYdE PaRK przeczytaj również:
Ukraińska rebelia w Kresach we wrześniu 1939 r.
Pilna narada w warszawskim ratuszu…
Czego tak panicznie boją się polscy sędziowie?
W Odessie rozpoczęto formowanie żydowskiego batalionu „karne
Thank you...
Na co cierpi dzibar-próba diagnozy
Tożsamość narodowa: cenny depozyt czy obowiązek?
Dlaczego Polacy nie wracaja do Ojczyzny?
Sytuacja współczesnego kościoła polskiego
Na szybko na "nowo temat", ciekawy
"Smoleńsk"- to porażka...
POKL pod lupą CBA, na razie tylko w Opolu
Mobbing- jak sobie radzą pracownicy socjalni?
Dlaczego Polacy nienawidzą najbardziej Rosjan?
Jaki problem?
Więzienie dla 87-latki