Zadania asystenta rodziny
- alanka
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Zadania asystenta rodziny
Jeśli jest na zadaniowym czasie pracy w jaki sposób określić zadania a dokładniej czas na wykonania zadania. Jak go z tego rozliczyć.
Denerwować się, to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych. E. Hemingway
Re: Zadania asystenta rodziny
po to dajesz zadaniowy czas pracy bo nie jestes w stanie okreslić w jakim dokładnie czasie ma wykonac zadanie!!! A zadanie to praca w terenie z dana rodzina i to możesz sprawdzić czy asystent był czy nie był danego dnia u rodziny.
Nieprawda alanka. Pracownikowi zatrudnionemu w zadaniowym czasie pracy na realizację zadań nie powinno przekroczyć 8 godzin na dobę i 40 godz. w tygodniu. Ja za radą prawnika w umowie rozpisałam że na czynności administracyjne zajmuje mu 20% czasu, na pracę na rzecz rodzin 80%.W niektórych ośrodkach ten rozkład wygląda 25% do 75%.
- alanka
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Tom1
Przecież czegoś się oczekuję, jakiegoś rezultatu. Np. Po poł roku rodzina powinna samodzielnie to to i to.
ala1
KP mówi, ze pracodawca po porozumieniu z pracownikiem ustala czas niezbędny do wykonania powierzonych zadań. (z uwzg. norm to jasne).po to dajesz zadaniowy czas pracy bo nie jestes w stanie okreslić w jakim dokładnie czasie ma wykonac zadanie!!!
A zadanie to praca w terenie z dana rodzina
Przecież czegoś się oczekuję, jakiegoś rezultatu. Np. Po poł roku rodzina powinna samodzielnie to to i to.
ala1
W której części umowy? czy w dodatkowych war. zatrudn. Mowie o umowie o pracę nie zleceniu.Ja za radą prawnika w umowie rozpisałam że na czynności administracyjne zajmuje mu 20% czasu, na pracę na rzecz rodzin 80%.
Denerwować się, to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych. E. Hemingway
Oprócz Zadania asystenta rodziny - Kadry przeczytaj również:
kontynuacja urlopu wypoczynkowego u innego pracodawcy
kontrola zarządcza
urlop, opieka
zaświadczenie
zwolnienie lekarskie ciagłość z poprzedniego roku
refundacja okularów
program kadrowo-płacowy - dobry, tani, łatwy
proszę o pomoc
Roboty publiczne
urlop okolicznościowy babcia
urlop okolicznościowy
prgman płace
"trzynastka" dla byłego pracownika
182 dni
Kto u Was ma zastępsto za głównego księgowego?
PIT 11 - a ryczałt samochodowy