Zagadka - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 13 lis 2011, 21:20

Mam nie lada zachwostkę. Otóż w wiadomościach Polsatu i TVN na okrągło trąbią o zamieszkach w dniu 11 listopada. Dwie sprawy:

1. Niemieccy zadymiarze twierdzą, że nie mogli brać udziału w zadymie, bo wcześniej zostali aresztowani przez policję i pokazują dokument z godziną 12:20. To ja mam pytanie, kogo więc policja aresztowała po raz drugi gdy oni rzekomo siedzieli w areszcie? Jakich Niemców dzisiaj wypuszczono z aresztu?

2. Ludzie krytycznej polityki zapewniają, że absolutnie nie zapraszali na zadymę ani zadymiarzy z Polski ani z Niemiec. I już im prawie uwierzyłem, gdyby nie mały szczegół. Chyba szefowa tej organizacji, w przypływie swojego geniuszu, postanowiła za chwilę udowodnić, jakimi Polacy są antyniemieckimi wrogami. Żeby to udowodnić zapewniła, że wysłali zaproszenia do uczestnictwa w zadymie aż w dziewięciu językach a tu Polacy czepiają się jedynie Niemców. Super inteligentna wypowiedź nawiązująca logiką do szacownego noblisty, który potrafił być jednocześnie za a nawet przeciw. Tak więc nie zapraszali ale zaprosili.

Ktoś napisał, że takiego zakłamania w relacjach mediów z tych wydarzeń nie było od czasu relacjonowania przez rządową telewizję pochodów 1-majowych. Analizując tylko dwa powyższe przypadki, trudno się z tym nie zgodzić.
~zygmunt

Napisano: 13 lis 2011, 21:27

I jeszcze trzecia sprawa, to coś tam tęczowe mówi, że ci Niemcy to fajni antyfaszyści. To dlaczego, ci fajni antyfaszyści w swoim kraju są na czarnym indeksie, jako organizacja najbardziej zagrażająca ładowi społecznemu i państwu? Czyżby władze Niemiec pochodziły z ciemnogrodu i nie zajarzyły jeszcze dotąd, że mają taką fajną organizację pokojową?
~zygmunt

Napisano: 13 lis 2011, 21:48

widać zygmunt, ze na kolumnie stoisz a g...... widzisz!
~no...

Napisano: 13 lis 2011, 21:59

Stary proszę cię.
Przynajmniej tu nie chce wiedzieć tych idio tów z zasłoniętymi mordami.
~Adam

Napisano: 13 lis 2011, 22:11

Fajny, superpokojowy język. A pytania nadal pozostają bez odpowiedzi. Rozumiem, że każdy kto zauważa nonsensy jest \"idio tą z zasłoniętą twarzą\". Zapewniam cię Adasiu, że o wiele bardziej niebezpieczni są idio ci z wyłączonym myśleniem!
~zygmunt

Napisano: 13 lis 2011, 22:15

To nie do ciebie a do natłoku jednych i tych samych od 3 dni newsów.
Większość z tych łebków wypuścili.

Tak się odzwierciedla społeczna frustracja.
~Adam

Napisano: 15 lis 2011, 0:51

~rozwiązanie zagadki

Napisano: 23 lis 2011, 22:11

Niby starają się poinformować ale na zakończenie uparcie powracają do swojego stylu:

https://wiadomosci.wp.pl/title,Falszywy- ... caid=1d6f5
~c.d. rozwiązania

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x