jeśli chodzi o sygnity to oni zapytali mnie w jaki sposób chce wprowadzic zajecie do programu DM...... masakra, odbiłam się od ściany ;/
jeśli chodzi o sygnity to oni zapytali mnie w jaki sposób chce wprowadzic zajecie do programu DM...... masakra, odbiłam się od ściany ;/
w zależności od wysokości zadłużeniaale czy całą kwote dodatku przesyłacie komornikowi czy np. 60 % a reszte zarzadcy?
A czy robisz jakąś decyzje z decyzji czy jak, że nagle nie przelewsz już zarządcy pieniędzy i czy informujesz o tym zarządce czy moze to pod rodo podlega... jestem Ci bardzo wdzięczna za każdą informację
w taki żeby bieżące dodataki były przekierowane na konto komornikajeśli chodzi o sygnity to oni zapytali mnie w jaki sposób chce wprowadzic zajecie do programu DM...... masakra, odbiłam się od ściany ;/
nie robimy żadnych decyzji z decyzji. z tego co się orientuję ( ja się tym osobiście nie zajmuję) to w systemie koleżanki rozwiązały to w ten sposób, że tam gdzie się wprowadza zarządców , wprowadziły jako "nowego zarządcę" - komornika z oznaczenie że to komornik.A czy robisz jakąś decyzje z decyzji czy jak, że nagle nie przelewsz już zarządcy pieniędzy i czy informujesz o tym zarządce czy moze to pod rodo podlega... jestem Ci bardzo wdzięczna za każdą informację
jeżeli chodzi o udzielanie informacji zarządcy to on nie jest stroną postępowaniaA czy robisz jakąś decyzje z decyzji czy jak, że nagle nie przelewsz już zarządcy pieniędzy i czy informujesz o tym zarządce czy moze to pod rodo podlega... jestem Ci bardzo wdzięczna za każdą informację
tak dokładnie trzeba wtedy podzielić wypłatę: odpowiednią część wysyłasz dla komornika , resztę dla Stronynaprawde wielkie dzięki, tak tylko sie zastanawiam jeszcze czy jak całej kwoty w miesiacu nie zajmie komornik to reszte wysyłam zarządcy ? to by musiały iść dwie wypłaty dla jednego wnioskodawcy z podzieloną kwotą....
wniosek taki , że temat musi być świeży choć przecież stary tak naprawdęsygnity był Pan bardzo zdziwiony tematem... nie dostałam konkretnej informacji, kazał poszerzyć pytanie o co mi chodzi;))