Zależy mi na bardzo szybkiej - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 04 lut 2026, 17:42

Zależy mi na bardzo szybkiej dostawie obrazu, ponieważ potrzebuję go jako upominek na uroczystość, która odbędzie się już w najbliższy weekend, dlatego chciałbym zapytać o standardowy oraz ekspresowy czas realizacji zamówienia. W jaki sposób zabezpieczają Państwo gotowe obrazy na czas transportu kurierskiego, aby uniknąć przypadkowego przebicia płótna, zarysowania powierzchni lub uszkodzenia rogów drewnianej ramy? Czy stosują Państwo dedykowane kartony ochronne, folię bąbelkową oraz narożniki ochronne, a także czy przesyłka jest ubezpieczona na wypadek zniszczenia przez firmę przewozową, co pozwoliłoby mi na szybką reklamację i ponowną produkcję obrazu bez dodatkowych kosztów?
andrewferk581
Praktykant
Od: 04 lut 2026, 17:35
Zajmuję się: PS

Napisano: 05 lut 2026, 12:24

Co robicie ze swoimi zdjęciami ze ślubu? U nas większość wylądowała na dysku, a album wyciągamy raz na rok, co jest trochę smutne, biorąc pod uwagę, ile pracy włożył w nie fotograf. Postanowiliśmy z żoną, że wybierzemy to jedno najważniejsze ujęcie i zrobimy z niego główną dekorację w sypialni, żeby codziennie przypominało nam o tamtym dniu. Wybór padł na format panoramiczny, a jeśli szukacie miejsca, gdzie zrobią Wam taki portret na zamówienie w wysokiej klasie, to sprawdźcie tutaj: Viar-Art.pl. Cały proces projektowania jest bardzo intuicyjny, a kontakt z obsługą pozwala dopiąć szczegóły, zanim plik pójdzie do maszyny. Efekt jest taki, że zdjęcie nabrało głębi i wygląda bardzo szlachetnie na tle surowej ściany. Moim zdaniem to znacznie lepszy sposób na przechowywanie wspomnień niż trzymanie ich w chmurze, do której rzadko kto zagląda.
vfeukra
Praktykant
Od: 05 lut 2026, 12:20
Zajmuję się: PS

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x