zamawianie duplikatów - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 27 sty 2016, 12:02

Czy ktoś zamawiał już duplikaty kart? Mam rodzinę, której ukradli karty. złożyła wniosek o 5 duplikatów, zapłaciła, wprowadziłam wniosek, doszłam do momentu obsługi- decyzje/przyznanie/wydanie karty... Daję wynik rozpatrzenia na pozytywne, czy zwolnić z opłaty zmieniam na NIE i daję zapisz.... i NIC nie robi dalej! nie generuje mi tych kart... i tak już od 2 dni.... Czy ktoś może mi pomóc????
lucynamops

Napisano: 27 sty 2016, 12:17

A czy Pani anulowała tamte wcześniejsze?? bo trzeba te 5 kart anulować najpierw w systemie.
Flaurus

Napisano: 27 sty 2016, 12:25

Nie nie anulowałam. Ok, to spróbuje to zrobić :) Dziękuję za wskazówkę :)
lucynamops

Napisano: 27 sty 2016, 12:36

Musisz kliknąć pojedyńczo na każda osobę potem przyznanie - NIE zwonienie z opłaty potem zapisz. przekieruje ci do odpowiedniego okna ,żebyś wybrała rodzinę tam wybierasz (na górze i dole) potem zapisz i zatwierdź i tak dl;a każdej osoby. Potem zamawiasz duplikaty
Kasia12

Napisano: 27 sty 2016, 12:41

to już nie anulujemy wcześniej tych skradzionych kart???
goscw
Stażysta
Od: 11 sty 2016, 13:17
Zajmuję się:

Napisano: 27 sty 2016, 12:43

ja nigdy nie anulowałam żadnych kart przy zamawianiu duplikatu (ani w tym systemie ani w poprzednim) a duplikaty już zamawiałam. po co anulować??? system sam wie jaką kartę danej osoby zastąpić......... przecież wpisujemy dane osoby !!!!!!
miodzik

Napisano: 27 sty 2016, 12:57

Dziękuję Wam bardzo za pomoc. udało mi sie to wysłać. Ale tyle ile trzeba klikać, żeby to zrobić to .... mega nie lubię tego systemu!!!!!!!!!!!!!!!
lucynamops

Napisano: 27 sty 2016, 13:12

a czy anulowała Pani wcześniej te karty?? czy tylko Pani zrobiła to co Kasia12 napisała w tym poscie
goscw
Stażysta
Od: 11 sty 2016, 13:17
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x