zamówienie dodatkowej karty w formie elektronicznej
-
- Stażysta
- Zajmuję się: FA, ST
- Kontakt:
zamówienie dodatkowej karty w formie elektronicznej
Pani ma kartę dla siebie i dzieci tylko w formie tradycyjnej. co powinna złożyć aby mieć wersję elektroniczną? Ja wiem, że w systemie mogę to pozmieniać, ale jakie dokumenty powinnam mieć aby to zrobić ?
-
- Praktykant
- Zajmuję się: SR
- Kontakt:
Re: zamówienie dodatkowej karty w formie elektronicznej
A w systemie nie masz informacji, że ma też elektroniczną?
Bo był taki moment, że wszyscy, którzy mieli tradycyjne karty "dostali" też elektroniczne, wystarczy się zalogować do mObywatel.
A żeby Pani miała podgląd kart dzieci, to moim zdaniem wystarczą załączniki ZKDR04 - informacja o osobach, które będą mogły wyświetlać KDR
Bo był taki moment, że wszyscy, którzy mieli tradycyjne karty "dostali" też elektroniczne, wystarczy się zalogować do mObywatel.
A żeby Pani miała podgląd kart dzieci, to moim zdaniem wystarczą załączniki ZKDR04 - informacja o osobach, które będą mogły wyświetlać KDR
-
- Referent
- Zajmuję się: KDR, OP3 i nie tylko :)
- Kontakt:
Re: zamówienie dodatkowej karty w formie elektronicznej
Dokładnie tak jak piszesz.Ździcha pisze: 07 lut 2025, 11:14 A w systemie nie masz informacji, że ma też elektroniczną?

Oprócz zamówienie dodatkowej karty w formie elektronicznej - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
wniosek na KDR dziecko 30 lat umiarkowany stopień do 2027
KDR wniosek dla dzieci
koniec ważności kart, niepełnosprawne dzieci
NOWA GMINA
Ukraina - dzieci status UKR
Przedłużenie KDR dla Ukrainy
Wizualizacja karty ojca u syna
dziecko urodzone martwe
czy należy się karta
zawiadomienie strony KDR
inwentaryzacja sprzętu KDR
KDR-Ukraina
sprawozdanie CAS
CZY PRZYSŁUGUJĄ KDR
Proszę o szybką odpowidż.
Zmiana miejsca zamieszkania- wybór osoby, a rodziny.