zapotrzebowanie, zaangażowanie - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??

Napisano: 05 paź 2015, 17:14

Witam, mam pytanie kto u was robi zapotrzebowanie i zaangażowanie, księgowa czy pracownik śr/fa?? bo u nas niestety pracownik :(.
aana

Napisano: 05 paź 2015, 17:17

pracownik
mmmmmmm

Napisano: 06 paź 2015, 7:17

Kierownik SR, ale logicznym jest, że powinien to robić ten który też sporządza sprawozdania, zna wykonanie i potrafi przewidzieć ewentualną przyszłość w oparciu o zmiany przepisów.
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 06 paź 2015, 7:45

a jak liczycie zaangażowanie
xxxx

Napisano: 06 paź 2015, 7:59

jeżeli jeszcze to mamy robić to po co nam ksiegowa i kierownik jak już prawie wszystko robimy , moim zdaniem to planowanie i zaangażowanie zawsze należało do księgowości i to ksiegowa powinna robić przecież też dostaje sprawozdania a tam wszystko jest.
Gość

Napisano: 06 paź 2015, 8:02

robię i zaangażowanie i zapotrzebowanie ...
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 06 paź 2015, 8:19

ja tez robię zaangażowanie, zapotrzebowanie i wykonanie każdego miesiąca, bo skąd księgowa ma wiedzieć ile wydałam decyzji i ile pieniędzy będę potrzebowała na wypłatę w kolejnym miesiącu?
bogusik

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x

x