zapytanie o decyzje

Wybrane tematy:
ŚDS a wywiady środowiskowe po 15.11.2021 JAK LICZYĆ FREKWENCJĘ W KLUBIE SENIORA Obok Lasu - dom opieki dla osób starszych Czy mogę skierowac do ŚDS klub seniora - czy może tam być oddelegowany pracownik socjalny OPS? ŚDS- likwidacja odpłatności a waloryzacja
ODPOWIEDZ
~lolo

zapytanie o decyzje

Post autor: ~lolo »

uczestnik byl skierowny do Sds na 3 miesiace przez PCPR okres minał zespół instruktorów napisał że jeszcze powinnien uczetniczyc w terapii w dalszym ciagu do tego dokumentu dołaczyłam podanie uczestnika o przedlużenie pobytu. PCPR żąda odemnie znowu wywiadu aktualizacyjnego który był robiony 3 miesiace temu czy słusznie?po co powielać znowu to samo przciez to sie nic nie zmienia a wywiad jest wazny pol roku w rozporzadzeniu nie pisza nic o ponownym wywiadzie jakie sa u was procedury prosze o odpowiedz.
~lolo

Re: zapytanie o decyzje

hallooooo
~lolo

ponawiam swoje zapytanie
~lolo

czy to form zamarło???
~Izabela

Post autor: ~Izabela »

niestety ja też robię aktualizację wywiadu przy przedłużeniu pobytu...............
~lolo

to chyba potrzebne jest wrazie np waloryzacji emerytury tak sobie mysle bo co sie może zmienić przez 3 miesiące................. biurokracja
socjalnaLUB
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: socjalnaLUB »

jest nowe podanie, musi być wywiad, a na podstawie jakiego paragrafu ty możesz przesłać im wywiad?
Tam najtrudniej iść naprzód, skąd już wszyscy wracają.
~kaka

Post autor: ~kaka »

każdy nowy wniosek-nowy wywiad-biurokracja czy nie-tak musi byc
~Maciek

Post autor: ~Maciek »

Są różne opinie na ten temat.
Jedni twierdzą, że wywiad jest ważny (nie minęło 6 miesięcy). Drudzy uważają, że każda decyzja administracyjna w pomocy społecznej musi być poprzedzona wywiadem środowiskowym.

ODPOWIEDZ