zarobki w dd
zarobki w dd
Ile wynoszą zarobki dyrektora domu dziecka,pedagoga,psychologa i wychowawcy????
Re: zarobki w dd
Co taki ciekawy jesteś?. Sezon ogórkowy ? Jeśli masz kwalifikacje, zatrudnij się w placówce.kasę zobaczysz na umowie.
Lex dzięki za odpowiedź
.Tyle to sama wiem.
Pracowałam kiedyś w placówce na Karcie Nauczyciela.Jestem ciekawa jak teraz kształtują się zarobki kadry.

Pracowałam kiedyś w placówce na Karcie Nauczyciela.Jestem ciekawa jak teraz kształtują się zarobki kadry.
Witam,
okres na powalczenie o wynagrodzenia jest przed wyborami idealny, ale...
... musielibysmy licznie zaprotestować pod kancelarią premier Ewy Kopacz, pod Sejmem i jako, że nasze zarobki są kształtowane przez samorządy, tj. ich mozliwości i CHĘCI
to możemy zabiegać o wsparcie rządu dla biedniejszych samorządów na podwyzszenie wynagrodzeń.
Odgórnie (ustawowo lub rozporządzeniem) powinny być ustalone dużo wyżej najniższe stawki na poszczególnych stanowiskach i samorzady powinny otrzymać wsparacie finansowe z budzetu centralnego na ten cel; to rozwiązałoby częsciowo problem.
Pozdr.
okres na powalczenie o wynagrodzenia jest przed wyborami idealny, ale...
... musielibysmy licznie zaprotestować pod kancelarią premier Ewy Kopacz, pod Sejmem i jako, że nasze zarobki są kształtowane przez samorządy, tj. ich mozliwości i CHĘCI

Odgórnie (ustawowo lub rozporządzeniem) powinny być ustalone dużo wyżej najniższe stawki na poszczególnych stanowiskach i samorzady powinny otrzymać wsparacie finansowe z budzetu centralnego na ten cel; to rozwiązałoby częsciowo problem.
Pozdr.
Wojtku A świstak siedzi i zawija papierki (sreberka?). Ale masz mzrzenia. Chyba przed urlopem jesteś
albo wręcz przeciwnie po urlopie.... rozmarzony jeszcze 
u nas wychowawcy mają po 2200 netto, spece mają zleceniówki po 500 netto

u nas wychowawcy mają po 2200 netto, spece mają zleceniówki po 500 netto

u nas wychowawca koordynator z 30 - letnim stażem pracy ma na rękę 2050 netto z premią , nockami i stażowym
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
A my zarabiamy 2100 zł brutto, żyć nie umierać 

Oprócz zarobki w dd - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
Awans zawodowy
Co zrobić z leniwą koleżanką?
Co z wychowankiem na ucieczce jeśli chce popełnić samobójstw
Opłata za placówkę
Zarządca majątkiem wychowanka
leki
Placówki
dowiezienie dzieci do domu Dziecka
Dlaczego niczego z życia nie uczą w placówkach ?
Psycholog
Pelnoletni wychowanek
Zabieranie dzieci z powodu biedy
Placówki Wsparcia Dziennego
urlopowanie
Szukam placówki dla dziecka z faz
dyrektor??