a to, że babcia ma córkę nie przeszkadza by wnuczka brała szo .... ps. renta nie przeszkadza ale może stan zdrowia córki skoro ma rentę
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
tylko widzisz, pytanie nie brzmi czy wnuczek może brać bo dziecko chore i nie może się opiekować tylko czy wnuczek moze brać bo dziecko nie dostanie kasy bo ma już rentę
a dla mnie jest to numer na wnuczka
Tom. pisze:tylko widzisz, pytanie nie brzmi czy wnuczek może brać bo dziecko chore i nie może się opiekować tylko czy wnuczek moze brać bo dziecko nie dostanie kasy bo ma już rentę
a dla mnie jest to numer na wnuczka
i co poradzisz .. bok se wyrwiesz .............. sko i tak przyzna
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
niekoniecznie, u nas dają gdy naprawdę ten bliższy nie może się opiekować i musimy konkretnie ustalać czy na tym kolejnym powstał obowiązek alimentacyjny czy nie bo jak nie to walą do ponownego (132 krio u mnie jak najbardziej obowiązuje)