zasiłek stały w formie rzeczowej - PILNE!!! - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 3    [ Posty: 22 ]
Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW

Napisano: 13 paź 2014, 8:25

Osoba otrzymuje zasiłek stały, jest osobą uzaleznioną od alkoholu, czy praktykujecie wypłacanie zasiłku stałego w formie rzeczowej? Jak to wygląda u Was?
ja..

Napisano: 13 paź 2014, 9:34

proszę odpowiedzcie
ja..

Napisano: 13 paź 2014, 9:39

tak. podaj meila wyślę wzór dec na zmianę
rrr

Napisano: 13 paź 2014, 9:41

bardzo proszę prześlij mi również bo rozważamy taka sytuację Bardzo dziękuje spadłaś mi z nieba
kanka

Napisano: 13 paź 2014, 10:26

a czy wcześniej nie powinno się zawrzeć kontraktu socjalnego ? i ew. wtedy dopiero..
ja..

Napisano: 13 paź 2014, 10:32

Jeśli klient zmarnotrawił przyznany zasiłek na alkohol, a byl wcześniej poinformowany o konsekwencjach takiego postępowania wtedy zmieniany formę wyplaty na bony towarowe. Mamy umowę ze sklepem. Kontrakt socjalny jak najbardziej pomaga, ale można bez niego o ile w dokumentacji jest jasno napisane o poinformowaniu klienta o zasadach i konsekwencjach.
fiołek

Napisano: 20 paź 2014, 12:11

Mam prośbę potrzebuję wzór decyzji na zasiłek stały ponieważ mam klienta który bierze stały i wszystko idzie przechleje a jego brat przychodzi do mnie i krzyczy że on nie ma co jeść
Gość

Napisano: 11 gru 2014, 10:43

~rrr prześlij mi proszę wzór decyzji zmieniającej stały z formy pieniężnej na rzeczową na adres [email protected]
izka k.

Napisano: 12 gru 2014, 16:17

witam proszę również o taka zmieniającą decyzję [email protected]
mial

Napisano: 16 gru 2014, 11:25

Czy też mogę prosić o taką decyzję? nasz adres [email protected]
mamy pana, który się odgraża, że jak mu zrobię w naturze stały to mi pokaże...ale muszę coś z tym zrobić, bo leki psychotropowe zapija alkoholem zakupionym za zasiłek.
Bunia
Praktykant
Od: 10 kwie 2014, 13:30
Zajmuję się:

Strona 1 z 3    [ Posty: 22 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x

x