Zaświadczenie o dochodach od lipca

Wybrane tematy:
Deputat węglowy zaświadczenie o dochodach Emerytura w marcu Potrącenie nadpłaty świadczenia uzupełniającego proszę sprawdzcie Śmierć zarządcy co dalej?
ODPOWIEDZ
Ola99
Praktykant
Zajmuję się: Dm de
Kontakt:

Zaświadczenie o dochodach od lipca

Post autor: Ola99 »

Jaki macie wzor zaświadczenia o dochodach od 1lipca
Maxima
VIP
Zajmuję się: DM DE
Kontakt:

Re: Zaświadczenie o dochodach od lipca

Post autor: Maxima »

Nie jest to odpowiedź na Twoje pytanie, ale ja przyjęłam taktykę "bez zbędnej papierologii" :lol:, tj. nie biorę żadnych zaświadczeń. Deklaracja jest pod odpowiedzialnością karną, więc na wnioskodawcy spoczywa obowiązek prawidłowego wyliczenia dochodu. Mam dość, w razie pomyłki, słuchania tekstów: ta pani tak mi wyliczyła itp. Nie liczę, nie pomagam. Koniec, kropka.
:-)
VIP
Zajmuję się: DM, DE
Kontakt:

Re: Zaświadczenie o dochodach od lipca

Post autor: :-) »

Maxima pisze: 17 mar 2021, 11:36 Nie jest to odpowiedź na Twoje pytanie, ale ja przyjęłam taktykę "bez zbędnej papierologii" :lol:, tj. nie biorę żadnych zaświadczeń. Deklaracja jest pod odpowiedzialnością karną, więc na wnioskodawcy spoczywa obowiązek prawidłowego wyliczenia dochodu. Mam dość, w razie pomyłki, słuchania tekstów: ta pani tak mi wyliczyła itp. Nie liczę, nie pomagam. Koniec, kropka.
dużo jest w tym racji...ostatnio zadzwoniłam do wnioskodawcy bo pustą deklarację złożył...mówię, że należy uzupełnić...poinformowałam jaki dochód...że składka zdrowotna z urzędu pracy ...a on do mnie...to pani sobie wstawi... :lol: na szczęście przyszedł...i pozamiatane ;)
ODPOWIEDZ