zaświadczenie PZON
-
- VIP
- Zajmuję się: Św/Fa/ŚR
- Kontakt:
zaświadczenie PZON
czy może ktoś z Was się orientuje w jakim terminie powiatowy zespół powinien wydać zaświadczenie o przedłużeniu orzeczenia, wniosek złożony w czasie ważności orzeczenia
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚW/ŚR
- Kontakt:
Re: zaświadczenie PZON
Powinien chyba od razu, ale najlepiej niech ta osoba niepełnosprawna powie, że potrzebuje takiego zaświadczenia i wtedy jej na pewno wydadzą
-
- VIP
- Kontakt:
no niestety nie robią tak ( byłam dziś osobiście )
informacja, że dołączą do wezwania na komisję - na zadane pytanie kiedy to nastąpi do 2 miesięcy
bo oni najpierw weryfikują - więc zadałam pytanie a co robi Pani w chwili przyjmowania wniosku i odp nie otrzymałam
informacja, że dołączą do wezwania na komisję - na zadane pytanie kiedy to nastąpi do 2 miesięcy
bo oni najpierw weryfikują - więc zadałam pytanie a co robi Pani w chwili przyjmowania wniosku i odp nie otrzymałam
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚW/ŚR
- Kontakt:
A jak napisze u nich prośbę o wydanie zaświadczenia? Na wydanie zaświadczenia mają 7 dni. Może takim sposobem to obejść
- Tom.
- Administrator
- Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
- Kontakt:
u mnie miejski zespół wydaje niby w maks. 7 dni
-
- VIP
- Kontakt:
Pani, która przyjmowała wniosek sprawdziła wniosek, dokumenty i przyjęła, po czym zapytałam o zaświadczenie, to mi odp że musi zostać zweryfikowany, to drążyłam dalej a co Pani teraz zrobiła ... ale wiem moja wina przy poniedziałku, pracują od 7 a ja już 7.05 i się czepiam 

-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
Zaświadczenie wydaje Przewodniczący, więc jak miała Ci je wydać od ręki..jasiak pisze: Pani, która przyjmowała wniosek sprawdziła wniosek, dokumenty i przyjęła, po czym zapytałam o zaświadczenie, to mi odp że musi zostać zweryfikowany, to drążyłam dalej a co Pani teraz zrobiła ... ale wiem moja wina przy poniedziałku, pracują od 7 a ja już 7.05 i się czepiam![]()
-
- VIP
- Kontakt:
zapytałam kto wydaje zaświadczenia - odp przewodniczący i że nie ma pewnie w pracy, wypadałoby powiedzieć wyślemy pocztą, jutro pani podjedzie, za dwa dni, a nie że zaświadczenie do 2 miesięcy, skoro ma być wydane niezwłocznie,ss pisze: 30 cze 2025, 11:58Zaświadczenie wydaje Przewodniczący, więc jak miała Ci je wydać od ręki..jasiak pisze: Pani, która przyjmowała wniosek sprawdziła wniosek, dokumenty i przyjęła, po czym zapytałam o zaświadczenie, to mi odp że musi zostać zweryfikowany, to drążyłam dalej a co Pani teraz zrobiła ... ale wiem moja wina przy poniedziałku, pracują od 7 a ja już 7.05 i się czepiam![]()
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
U nas jest lepiej idzie osoba składa wniosek na komisję, nie dostaje zaświadczenia potem po miesiącu przychodzi do nas z zaświadczeniem a za dwa dni po wydaniu zaświadczenia jest komisjajasiak pisze: 30 cze 2025, 11:07 no niestety nie robią tak ( byłam dziś osobiście )
Oprócz zaświadczenie PZON - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
zbieg wielu zdarzeń a ŚP
świadczenie pielęgnacyjne
przekazanie wniosku koordynacja
formularze na nowy okres zasiłkowy
czyste powietrze-zaświadczenie o osobie niepełnosprawnej
Wyjazd z dzieckiem Ukraina - PILNE
Część spłaty przed decyzją
śp
dochód osiągnięty za granicą do CP
Świadczenie pilęgnacyjne
Świadczenie rodzicielskie