zatrudnienie w ramach projektu - Dodatek 250zł

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
Wybrane tematy:
Kierownik chce mi zabrać dodatek dodatkowe źródło dochodu wykształcenie pracownika socjalnego zarobki Dodatek dla asystenta Specjalista pracy socjalnej a dodatek

Napisano: 18 mar 2010, 15:06

Witam jestem zatrudniona w ramach projektu jako pracownik socjalny. Wykonuję pracę w terenie mam wynagrodzenie zasadnicze i pramię czy powinnam też dostawać dodatek 250zl?wcześniej pracowałam tylko z osobami będącymi w projekcie.
~monika

Napisano: 29 mar 2010, 21:43

RÓWNIĘŻ JESTEM ZATRUDNIONA W RAMACH PROJEKTU JAKO P. SOCJALNY, PROWADZĘ AKTUALNIE 3 PROJEKTY , WYKONUJĘ PRACĘ W TERENIE, WPROWADZAM DANE DO POMOSTU I ROBIE DECYZJE. DOSTAJE WYNAGRODZENIE ZASADNICZE I DODATEK 250.
~pracownik

Napisano: 07 kwie 2010, 21:28

to podziwiam kiedy spisz albo odpoczywasz za ten dodatek :-)
~nenka

Napisano: 16 kwie 2010, 21:56

Mam pytanie do ~pracownik - z czego wynika różnica w kwocie wynagrodzenia brutto pracownika zatrudnionego do EFS na umowie i w wniosku, tzn. w projekcie wynagrodzenie dla pracownika jest wyższe niż jest napisane w umowie o pracę.
~Julita

Napisano: 05 maja 2010, 20:37

bo tam jest brutto ubruttowione tzn. czyli składki odprowadzane jszcze przez pracodacwcę
~Katarzyna

Napisano: 09 maja 2010, 23:58

Pracuję w OPSw ramach projektu z PuP na robotach publicznych , jako pracownik socjalny robię wywiady i chodzę w teren mam wykształcenie magisterskie jednak nie otrzymuję dodatku 250 zł. Czy dodatek powinnam otrzymywać?
~lili

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x

x