ZBIÓR Z FA

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
Bazyl

Re: ZBIÓR Z FA

Post autor: Bazyl »

Zrobiłem i przy wczytywaniu dostałem info - Niepoprawna struktura pliku FA53265306012sra1412.xml. Nie udało się wczytać nagłówka przesyłu. :( Masakra :(
aggga

Post autor: aggga »

ja wczytałam i teraz się weryfikuje. Teraz trzeba czekać do jutra...
Bazyl

Post autor: Bazyl »

Pośpiech to zły doradca. Zrobiłem korektę sprawozdania i próbuję pchać jako ZC. Spokoju mi trzeba, a nie kosiarki za oknem :(
aggga

Bazyl, to nie wina pośpiechu...
xxxx

Post autor: xxxx »

mówie wam, ze oni cos dzis grzebią w cas-ie, bo cuda na kiju sie dzieją. miałam dzis info od rana ze zweryfikowało mi 2 razy ten sam zbór, potem po kilka tysiecy twardych walidacji a teraz same miekkie i wysłałam. Nic nie robiłam tylko czekałam
Ruda1

Post autor: Ruda1 »

Ja i tak muszę czekać cierpliwie, bo jeszcze nie mam wgranej poprawki
aggga

ja wczytałam i weryfikuję nowy zbiór z FA (po poprawce w sygnity), ale ten stary zbiór mam też wczytany, więc też poczekam do jutro i zobaczę co sie będzie dziać.
xxx, ja rano miałam trzy maile o zweryfikowaniu tego samego zbioru, który był juz przekazany do UW 11.04 :o
Ruda1

Post autor: Ruda1 »

Ja miałam 2 maile, że mam poprawnie wczytany zbiór, który zrobił się nagle niepoprawny.
aggga

Napisałam do cas. Pan odpisał mi, że to wina starej wersji sygnity, się okaże...
xxxx

Post autor: xxxx »

ciekawe co jeszcze wymyśla, wina starej wersji, jak ja zrobiłam ten zbiór juz po poprawce trójki
ODPOWIEDZ