Mam panią której matce wygasło orzeczenie 30.06.2013 tak było przyznane na czas orzeczenia. Potem było nowe i wniosek o szo , ale nie było rezygnacji była odmowa, odwołanie do SKO utrzymane w mocy. Matka Pani zmarła w styczniu 2014 . no i też nic
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
mial ktos lub ma taki przypadek gdy osoba utracila z dniem 30.06 po czym zlozyla o SZO dostala odmowe SKO podtrzymalo nasza dec nastepnie kolejne odwolanie do WSA i sprawa w sadzie zawieszona czy ja informowac przyznac czy tylko czekac az papiery z sadu wroca ???
poinformować musisz ale co dalej to brak mi pomysłu .. u mnie sprawa z sądy przyszła po pół roku
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Jeżeli osobie w lutym 2013 wygasło orzeczenie , było nowe orzeczenie , ale Pani nie składała na szo bo dochód rodziny przekraczał i rezygnacji z pracy nie było to dla tej osoby też nie jest art. 25 Dobrze myślę ?