ZDO 3 DNI - Świadczenia rodzinne

Strona 3 z 3    [ Posty: 23 ]

Napisano: 14 lip 2014, 16:35

ENA pisze:Ale ty jesteś obserwator.
Zapomniałem jeszcze dodać, że za wizyty u mamusi tylko w godzinach popołudniowych to się nie należy :lol: Zapewne pracuje gdzieś na czarno i przyjeżdza na pózniejsze obiadki. ;) Zresztą wtedy też sąsiedzi są po pracy i mogą pomóc :) Trzeba by zrobić tam nalot o 6-7rano i wszystko było by jasne :D
obserwator

Napisano: 14 lip 2014, 16:52

Trzeba by zrobić tam nalot o 6-7rano :twisted: :shock:
Kati@

Napisano: 14 lip 2014, 18:14

Kati@ pisze:Trzeba by zrobić tam nalot o 6-7rano :twisted: :shock:
Każdy z nas doskonale wie, że w większości przypadków, ta niby sprawowana opieka to fikcja :lol: .No ale cóż mocodawcy tworzący ustawy buble, sami doprowadzają do istniejących absurdów :roll: .Dziwi mnie dlaczego wiedząc o tym, nie wprowadzą jakiejś regulacji w formie rozporządzenia porządkującej tę całą farsę,albo wcześniej zapowiadanych nowych komisji orzekających :? .Jestem pewien, że po ZDO nie złoży wniosków nawet połowa uprawnionych.Przyczyna?Strach przed wywiadem i ujawnieniem prawdy :shock: .Następna połowa z tych bardziej odważnych to cwani kombinatorzy.I taka jest prawda, że faktycznych opiekunów osób dorosłych starających się o ZDO, jest nie więcej niż 30tyś ;) .Samych wymagających prawdziwej stałej opieki jest może z 50tyś,ale nie wszyscy pobierający świadczenia ją sprawują :lol: .
obserwator

Strona 3 z 3    [ Posty: 23 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x