ZDO A KRUS - Świadczenia rodzinne

Strona 3 z 6    [ Posty: 54 ]

Napisano: 18 lut 2015, 13:45

Sama niebieska karta nie wyklucza pobierania SZO. Wywiad to jest podstawa. Jeśli jest opisany, że w środowisku jest wszystko ok to niestety nie masz podstaw żeby odmawiać. Też mam podobną sytuację.
sylwia1980

Napisano: 18 lut 2015, 14:16

sylwia mam jeszcze prośbe a masz może to pismo co mi wysłałaś z orginalnymi pieczatkami bo nie wiem z kąd je wyczasmnąc orginalne
ewap

Napisano: 18 lut 2015, 14:26

Do nas to przyszło zeskanowane, więc oryginałów nie mamy :(
sylwia1980

Napisano: 18 lut 2015, 15:14

Z tą niebieska kartą to słusznie, odmowa przyznania szo. Podstawa to, że ten zasiłek opiekuńczy jest przyznawany jako rekompensata za utratę zarobków w związku koniecznością sprawowania opieki, wywiad potwierdza fakt założenia niebieskiej karty, przypuszczam, że związku z przemocą syna w stosunku do chorego ojca. Uzasadnij, że takie świadczenie może być dopiero przyznane, jeżeli ta karta zostanie wycofana przez jednostki do tego powołane. Nie można promować przemocy.
wwo

Napisano: 18 lut 2015, 15:52

Znawca nad znawcami. Okazuje się, że "www", już potrafi wyręczać nawet pracowników OPS.
mam

Napisano: 18 lut 2015, 15:53

mam pisze:Znawca nad znawcami. Okazuje się, że "www", już potrafi wyręczać nawet pracowników OPS.
Oczywiście "wwo".
mam

Napisano: 29 maja 2015, 12:28

123456 pisze:My najpierw wystosowaliśmy pismo do UW aby się określili skąd wziąć pieniądze na niezawinione odsetki od składek społecznych i zdrowotnych. Kiedy UW odpowiedział że odsetki mają zostać zapłacone wraz ze składkami z paragrafów składek zdrowotnych i społecznych wtedy opłaciliśmy
Bardzo proszę o takie pismo na mejla
[email protected]
Skarbniczka chce mnie obciążyć odsetkami, mam nóż na gardle...z góry dziękuję
asc

Napisano: 29 maja 2015, 14:10

ja tez poproszę o takie pismo na mejla [email protected]
ops1234

Napisano: 29 maja 2015, 14:12

jak by nie było problemu, to poproszę na maila [email protected]
Człowiek nie jest taki, co by sobie nie poradził:)
POCAHONTAS
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 25 lis 2005, 10:00
Zajmuję się:

Napisano: 16 cze 2015, 10:45

Ja tez poproszę o takie pismo [email protected]
gosiaggggggggg

Strona 3 z 6    [ Posty: 54 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny