ZDO - sygnity - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 2    [ Posty: 14 ]

Napisano: 13 cze 2014, 12:27

czy ktoś juz wprowadzał wnioski do programu nic mi nie chce zatwierdzić pokazuje że na jakieś miesiące nie ma wypłaty pomimo że jest utworzona a to składki nie zatwierdza poprostu jedno wielkie Bagno
zuzzanna

Napisano: 13 cze 2014, 12:50

Mam już wydane 12 decyzji i tylko odsetki muszę ręcznie wprowadzić reszta jest ok
nowa1108

Napisano: 13 cze 2014, 12:54

mi odsetki liczy z automatu ale za to nie liczy skladki społecznej wogóle i nie wiem jak to naprawić
aneczka36

Napisano: 13 cze 2014, 13:42

A czy odsetki zaokrąglacie? Mi nie wychodza w systemie takie jak wyliczyłam. Jak ktoś podjął prace np. 3 lutego 2014 to liczy mi zwrot do 2 lutego 2014 i jest ok ale jak nastąpił zgon 3 lutego 2014 to też liczy mi do 2 lutego 2014, przecież to bezsensu, powinien liczyć normalnie do 3 lutego 2014. A jak jest u was?
!Ella!

Napisano: 13 cze 2014, 14:11

a u nas wsio w pariadkie jest, odsetki dobrze liczy składki też.
Jak masz zgon 3.02 to tam gdzie jest okres nie przysługiwania zaznaczasz zgon i data od to data dzień po dacie zgonu i ładnie liczy do 3go
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 13 cze 2014, 14:35

ja właśnie puściłam pierwsze wypłaty :) z 33 uprawnionych dzisiaj zrobiłam listy dla 14
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 13 cze 2014, 16:55

A czy możecie napisać jak ustawiliście parametry bo albo nie ogarniam tego albo jestem już tak zamotana tym wszystkim
wprowadzam wniosek z wyrównaniem i na bieżące, i przechodzę do decyzji, pokazuje mi w decyzji tylko okres bieżący(mimo zaznaczenia parametru że też i zaległe) i składkę zdrowotną i tyle. to nie wszystko ale dla ciekawości próbuje zatwierdzić - NIEMOŻNA bo komunikat pokazuje że nie mam przyznanego świadczenia na czerwiec 2014 chociaż jak byk wyskoczył mi z automatu i nie chce dla czerwca przyznać składki. odsetki wprowadzam ręcznie masakra co i tak nie chce mi tego zatwierdzić.
już nie wspomnę o składce społecznej, równie piękne kwiatki. To Jakaś mASAKRA

Proszę pomóżcie mi na 18 mam pościć wypłaty a ja żadnej decyzji nie mam wydanej z 60 wniosków przyjętych . BŁAGAM WAS
zuzzanna

Napisano: 13 cze 2014, 17:42

"CZY ZALEGŁE ZDO Z OSOBNEGO WNIOSKU" i od razu popraw sobie "CZY ODSETKI OD ZASIŁKU DLA OPIEKUNA ZAOKRĄGLAĆ DO GROSZA OD KAŻDEJ WYPŁATY" dać TAK :)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 13 cze 2014, 17:52

to mam ustawione i po tych ustawieniach też tak mi robi beznadziejnie
zuzzanna

Napisano: 13 cze 2014, 17:56

zuzzanna pisze:to mam ustawione i po tych ustawieniach też tak mi robi beznadziejnie
a miałaś decyzje wygaszone czy przyznane do 30 czerwca ... bo ja miałam podobny problem
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Strona 1 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x