zespół interdyscyplinarny - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 2 z 4    [ Posty: 32 ]

Napisano: 11 lip 2011, 14:28

coś od Wójta? nie wiem, co masz na myśli... Wysyła się w jego imieniu zaproszenie na pierwsze posiedzenie i tyle ze strony wójta.

ja przed pierwszym posiedzeniem przygotowałam wszystkim materiały w postaci gminnego programu przeciwdziałania, ustawy, oraz proponowanego regulaminu zespołu pod dyskusję, bo trudno, żeby tak z niczego zacząć prace. A że OPS zajmuje się obsługą techniczną, to ja się tym zajęłam, wójt tylko się objawił na posiedzeniu.
~mały głód

Napisano: 11 lip 2011, 15:05

jakieś pismo informujące ala dyplom, wiadomo, że my to zrobimy, ale coś chyba wypada wręczyć, a do tego zestaw materiałów - ustawa, zarządzenie, regulamin, druki, uchwały, no i notatnik, długopis, teczka
~...

Napisano: 11 lip 2011, 15:40

jak macie na to kasę to możecie nawet puchary i księgi pamiątkowe powręczać ;D
Ja na głupią kawę i ciastka wywalam ze swojej kiesy, bo nie ma dosłownie na nic.

pismo informujące o czym? Zaproszenie wysyła się wcześniej, chyba, że chcesz dyplom za podjęcie się trudu członkostwa w zespole każdemu przyznać, no ale to już indywidualna sprawa. ;) A to co wypisałaś, to lepiej daj wcześniej, bo jak przyjdą zieloni na posiedzenie to nic nie narobicie. Chyba, że masz bardzo ugodowy skład i klepnie wszystko, co im każesz klepnąć ;)
~mały głód

Napisano: 11 lip 2011, 15:45

ale co mają klepnąć, zarządzenie o powołaniu i regulamin zespołu to już będzie podpisany przez wójta, na pierwszym zebraniu to oświadczenia o poufności z ustawy przemocowej i o danych osobowych, gratulacje od wójta, wybór przewodniczącego, zastępcy, sekretarza, zapoznanie się z materiałami, drukami, kawka, ciastko i do domu
~...

Napisano: 11 lip 2011, 15:53

jak macie wszystko wcześniej uchwalone, no to faktycznie nic ;)
~mały głód

Napisano: 11 lip 2011, 15:54

tylko myślę jeszcze nad \"dyplomem\"
~...

Napisano: 12 lip 2011, 20:48

bardzo ci dziękuje za pomoc i przydatne rozwiązania , postaram się o tę publikację.
pozdrawiam polecam się na przyszłość
~bb

Napisano: 14 lip 2011, 13:49

tyle zrobiłem a wymyślenie \"dyplomiku\" coś ciężko mi idzie, ciężkie dnie na myślenie, czas na urlop :))
~...

Napisano: 14 lip 2011, 14:06

buu, mój najwcześniej pod koniec września i to o ile w ogóle :(

za to jutro szkolenie w ropsie, więc jakby przedłużony weekend ;]

wypocznij porządnie, by po urlopie dalej brać się z przemocą za bary :D
~mały głód

Napisano: 14 lip 2011, 22:22

miłego weekendu :)))
~...

Strona 2 z 4    [ Posty: 32 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem