Zespół Interdyscyplinarny - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 24 kwie 2014, 9:21

Jestem członkiem Zespołu Interdyscyplinarnego - pracownikiem socjalnym.
Czy ktoś z Was, czyli pracowników socjalnych również będących członkami ZI ma dodatki za pełnienie tej funkcji?
Jeżeli tak, to czy to jest kwota np. "od" posiedzenia, czy stała stawka.
Katarzyna p.s.

Napisano: 24 kwie 2014, 10:35

Nie posiadamy żadnych dodatków za pracę w zespole
Gość

Napisano: 24 kwie 2014, 11:45

prace w ZI wykonujemy w ramach swoich czynności słuzbowych
malagosia

Napisano: 27 kwie 2014, 14:38

Katarzyna p.s. pisze:Jestem członkiem Zespołu Interdyscyplinarnego - pracownikiem socjalnym.
Czy ktoś z Was, czyli pracowników socjalnych również będących członkami ZI ma dodatki za pełnienie tej funkcji?
Jeżeli tak, to czy to jest kwota np. "od" posiedzenia, czy stała stawka.
Zapomnij koleżanko, tzw. rząd stworzył tzw. tanią ustawę i ZI (bez dodatkowych kosztów na wynagr.), które nic nie mogą albo często nie chcą za darmochę :x
social worker
Awatar użytkownika
Praktykant
Od: 02 maja 2012, 12:11
Zajmuję się:

Napisano: 27 kwie 2014, 18:10

Zespół Interdyscyplinarny pracuje w godz. pracy, za które pracodawca płaci- więc nie jest to darmocha
Majka85
Stażysta
Od: 11 kwie 2014, 19:29
Zajmuję się:

Napisano: 27 kwie 2014, 20:35

Nie wiem dlaczego Majko twierdzisz, że grupy odbywają się w godzinach pracy. My bardzo często zwołujemy je po godzinach po 1. ofiary i sprawcy pracują po 2. sami nie wyrabiamy się z robotą. Mamy potem do odebrania godziny, które często przepadają bo nie ma ich kiedy odebrać. Więc nie uogólniaj proszę.
lulu

Napisano: 28 kwie 2014, 10:47

Majka85 pisze:Zespół Interdyscyplinarny pracuje w godz. pracy, za które pracodawca płaci- więc nie jest to darmocha
Nie zgadzam się z Toba, Majka. Jak by nie patrzeć, jest to dodatkowa robota, i to naprawdę niełatwa... Sama jestem przewodniczącą ZI, w roku mamy kolkadziesiąt NK, i naprawdę jest co robić...
Idąc Twoim tokiem myślenia, można nam (opsom) nawrzucać jeszcze wiele zadań, jak - nie przymierzając - do śmietnika, i w każdej z tych ustaw napisać, że zadania te należy realizować w ramach swoich obowiązków służbowych...
A propos - widzieliście już nanowszą zmianę ustawy o kombatantach? Będziemy znów od nich przyjmować wnoski. Hurrra! Kolejne nowe zadanie! (To był sarkazm...) :(
Esia

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x