Ziory CENTRALNE z FA trzeba zrobić do 15-go - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 10 kwie 2014, 8:27

jw. właśnie dostałam pismo z UW :(((
a-druga

Napisano: 10 kwie 2014, 8:28

a jak mówi rozporządzenie?
de Charette

Napisano: 10 kwie 2014, 8:30

w małopolsce był komunikat że do 25
Gocha85
Stażysta
Od: 08 kwie 2014, 12:26
Zajmuję się:

Napisano: 10 kwie 2014, 8:32

Mam pismo z MPiPS, że proszą UW o poinformowanie gmin o obowiązku zaczytania i przekazania zbiorow z obszaru FA poprzez CAS w terminie do 15 dnia m-ca następującego po upływie każdego kwartału.
Z uwagi na prace dostosowujące oraz krótki termin inicjalny DOPUSZCZALNE jest wysłanie zbiorow do 30 kwietnia 2014
a-druga

Napisano: 10 kwie 2014, 8:36

najpierw trza mieć zmiany w swoich programach, żeby zbiór z fa wygenerować
...

Napisano: 10 kwie 2014, 8:44

a-druga pisze:Mam pismo z MPiPS, że proszą UW o poinformowanie gmin o obowiązku zaczytania i przekazania zbiorow z obszaru FA poprzez CAS w terminie do 15 dnia m-ca następującego po upływie każdego kwartału.
Z uwagi na prace dostosowujące oraz krótki termin inicjalny DOPUSZCZALNE jest wysłanie zbiorow do 30 kwietnia 2014

A jaką drogą dostałaś to pismo?? U nas nie ma nic takiego :roll:
Gocha85
Stażysta
Od: 08 kwie 2014, 12:26
Zajmuję się:

Napisano: 10 kwie 2014, 9:05

Ale jak wygenerować w Sygnity zbiór z FA jeśli nie ma możliwości zmiany modułu z SR na FA?
Kasia 84

Napisano: 10 kwie 2014, 9:19

Gocha85 pisze:
a-druga pisze:Mam pismo z MPiPS, że proszą UW o poinformowanie gmin o obowiązku zaczytania i przekazania zbiorow z obszaru FA poprzez CAS w terminie do 15 dnia m-ca następującego po upływie każdego kwartału.

A jaką drogą dostałaś to pismo?? U nas nie ma nic takiego :roll:

dostałam mailem z UW
a-druga

Napisano: 10 kwie 2014, 9:21

Rozmawiałam 2 dni temu z Pracownikiem UW i dowiedziałam się, że zbiory centralne w tym kwartale jeszcze nas nie obowiązują, wciąż trwają prace... To w końcu robimy je czy nie?
mmm

Napisano: 10 kwie 2014, 10:05

mmm pisze:Rozmawiałam 2 dni temu z Pracownikiem UW i dowiedziałam się, że zbiory centralne w tym kwartale jeszcze nas nie obowiązują, wciąż trwają prace... To w końcu robimy je czy nie?
dwa dni temu też rozmawiałam z UW... i usłyszałam, że nic na ten temat nie wiedzą, tj. czy TAK czy NIE
a dzisiaj rano dostałam maila z pismem MPiPS z dnia wczorajszego, że TRZEBA
Może dostaniecie jeszcze info...
a-druga

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x