zlecenie usług ngo a klasyfikacja budżetowa
-
- Podinspektor
- Zajmuję się: płace, księgowość
- Kontakt:
zlecenie usług ngo a klasyfikacja budżetowa
przekształcamy się w cus w ramach projektu EFS, pare zadań mamy przekazać organizacjom pozarządowym, jak to ująć w budżecie na 2025? par. 236 nie możne być w jednostce budżetowej, zresztą to nie będzie dotacjA tylko środki unijne, PROSZĘ O POMOC
-
- Podinspektor
- Kontakt:
Re: zlecenie usług ngo a klasyfikacja budżetowa
może paragraf 855?
-
- Podinspektor
- Kontakt:
znalazłam taki jeszcze - 625 "paragraf ten dotyczy dotacji i płatności otrzymywanych przez jst występujące w charakterze beneficjenta w zakresie programów realizowanych w ramach Perspektywy Finansowej 2014-2020 oraz Perspektywy oraz Perspektywy 2021-2027
-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
środki unijne są 2 rodzajów. Albo w ramach budżetu państwa i wtedy są dotacją, albo w ramach budżetu środków europejskich i wtedy są płatnością. Tak czy siak paragraf 200 jest dla dotacji i płatności.mgops7 pisze: 19 wrz 2024, 14:04 przekształcamy się w cus w ramach projektu EFS, pare zadań mamy przekazać organizacjom pozarządowym, jak to ująć w budżecie na 2025? par. 236 nie możne być w jednostce budżetowej, zresztą to nie będzie dotacjA tylko środki unijne, PROSZĘ O POMOC
-
- Podinspektor
- Kontakt:
Dziękuję bardzoTWoj pisze: 21 wrz 2024, 9:01środki unijne są 2 rodzajów. Albo w ramach budżetu państwa i wtedy są dotacją, albo w ramach budżetu środków europejskich i wtedy są płatnością. Tak czy siak paragraf 200 jest dla dotacji i płatności.mgops7 pisze: 19 wrz 2024, 14:04 przekształcamy się w cus w ramach projektu EFS, pare zadań mamy przekazać organizacjom pozarządowym, jak to ująć w budżecie na 2025? par. 236 nie możne być w jednostce budżetowej, zresztą to nie będzie dotacjA tylko środki unijne, PROSZĘ O POMOC
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
u nas część zlecana organizacjom pozarządowym będzie realizowana przez Gminę
-
- Podinspektor
- Kontakt:
To Wam zazdroszczę, bo dla mnie to jest kosmos jakiś , ponieważ my jesteśmy realizatorem tego projektu, a podobno nie możemy bezpośrednio przekazać pieniędzy dla ngo, tylko kasa musi iść z konta gminy,a u mnie ma być w budżecie i ja to mam ogarnąć , bo skarbnik bazuje na tym co jej dam...
Oprócz zlecenie usług ngo a klasyfikacja budżetowa - Księgowość przeczytaj również:
nagroda jubileuszowa a dodatek motywacyjny 1000 zł
przekazy pocztowe
Środki ochrony indywidualnej zleceniobiorcy
Usługi wsparcia krótkoterminowego
chorobowe dodatek motywacyjny
dodatek motywacyjny a konto bankowe
Potrącenie składek. Jak ksiegować?
PPK dodatek motywacyjny
Nieodpłatnie otrzymany pozostały środek trwały
Projekt budżetu na 2025 r.
Archiwizacja - Rb
Poczestunek - Zespół interdyscyplinarny