złożony dziaij wniosek

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
kurkawodna

złożony dziaij wniosek

Post autor: kurkawodna »

dzisiaj został złożony wniosek na kartę . kurczę ale myślę że nie będzie problemu jak wprowadzę go w styczniu??? nie chcę aby wyszły jakieś komplikacje przez to wprowadzenie dzisiaj.....
mkaz
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: złożony dziaij wniosek

Post autor: mkaz »

nie wprowadzaj dzisiaj, zrób sobie notatkę że zgodnie z wytycznymi ministerstwa wprowadzić możesz w system dopiero 4 stycznia
Kasia12

Post autor: Kasia12 »

Zgodnie z pismem z Ministerstwa do dziś trzeba zamówić wszystkie wnioski. ja miałam dziś trzy wprowadziłam i zamówiłam karty i mają status w produkcji więc wszystko o k
kurkawodna

Post autor: kurkawodna »

ja jednak wprowadzę wniosek po Nowym Roku.. zrobię notatkę w związku ze zmiana systemu nie wprowadziłam wniosku .. przecież wniosek mógł być złożony przed samym końcem pracy. bardziej chodzi mi tez później o te sprawozdania i raporty... wsz mam powprowadzane..wydane karty.... i zakończone. a tak znowu część będzie wprowadzona w starym roku a wydane w nowym.
mam nadzieję że nie będe miala przez to tylko problemów problemów.... no chyba że w tym porąbanym systemie nowym zagubię się w styczniu ;)
kdr2o15

Post autor: kdr2o15 »

kurkawodna pisze:.... no chyba że w tym porąbanym systemie nowym zagubię się w styczniu ;)

kto się nie zgubi w nowym systemie ręka w górę :D hahaha :lol: eee damy rade :roll: :mrgreen:
ODPOWIEDZ