złożony dziaij wniosek
złożony dziaij wniosek
dzisiaj został złożony wniosek na kartę . kurczę ale myślę że nie będzie problemu jak wprowadzę go w styczniu??? nie chcę aby wyszły jakieś komplikacje przez to wprowadzenie dzisiaj.....
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: złożony dziaij wniosek
nie wprowadzaj dzisiaj, zrób sobie notatkę że zgodnie z wytycznymi ministerstwa wprowadzić możesz w system dopiero 4 stycznia
Zgodnie z pismem z Ministerstwa do dziś trzeba zamówić wszystkie wnioski. ja miałam dziś trzy wprowadziłam i zamówiłam karty i mają status w produkcji więc wszystko o k
ja jednak wprowadzę wniosek po Nowym Roku.. zrobię notatkę w związku ze zmiana systemu nie wprowadziłam wniosku .. przecież wniosek mógł być złożony przed samym końcem pracy. bardziej chodzi mi tez później o te sprawozdania i raporty... wsz mam powprowadzane..wydane karty.... i zakończone. a tak znowu część będzie wprowadzona w starym roku a wydane w nowym.
mam nadzieję że nie będe miala przez to tylko problemów problemów.... no chyba że w tym porąbanym systemie nowym zagubię się w styczniu
mam nadzieję że nie będe miala przez to tylko problemów problemów.... no chyba że w tym porąbanym systemie nowym zagubię się w styczniu

kurkawodna pisze:.... no chyba że w tym porąbanym systemie nowym zagubię się w styczniu
kto się nie zgubi w nowym systemie ręka w górę

Oprócz złożony dziaij wniosek - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
kdr raport
zgubienie kart
ePUAP
Mail, zaproszenie
dwa przedłużenia na jednym wniosku
otrzymana przesyłka - co robić?
wygenerować raporty
pytanie
czy przysłane zaproszenie jest tylko do helpdescu?
Raporty.
Uzupełnienie rodziny
czy będzie jeszcze jakieś zaproszenie do systemu?
czy ktoś używa nowej drukarki do KDR przy świadczeniach rodz
lista KDR
Skanowanie dokumentów
nieszczęsne logowanie