Zmiana kierunku studiów

ODPOWIEDZ
olo
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Zmiana kierunku studiów

Post autor: olo »

Witam,
czy ktoś miał taki przypadek:
Dziewczyna złożyła mi wniosek na podyplomówkę i nie otworzyli jej kierunku, czy jak zmieni kierunek studiów mogę jej to dofinansować?
Awatar użytkownika
Tomasz1981
Inspektor
Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
Kontakt:

Re: Zmiana kierunku studiów

Post autor: Tomasz1981 »

a czemu nie? podmienić strony z wniosku (+zaświadczenie z uczelni) i po kłopocie, tylko trzeba zwrócić uwagę na kwoty wnioskowane, żeby nie wpisać więcej niż było, bo się dane w sprawozdaniu posypią
cpr1

Post autor: cpr1 »

Tomasz1981 pisze:a czemu nie? podmienić strony z wniosku (+zaświadczenie z uczelni) i po kłopocie, tylko trzeba zwrócić uwagę na kwoty wnioskowane, żeby nie wpisać więcej niż było, bo się dane w sprawozdaniu posypią
Tomasz !!!
Pismo a realizator się zgadza, co do wnioskowanej kwoty to i tak wszystko się posypało:)
PCPR-T

Post autor: PCPR-T »

Ja już kilka razy zrobiłam tak, jak mówi Tomasz.
olo
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: olo »

no właśnie, bo w sumie będę robiła teraz nowe zapotrzebowanie, ale Tomasz masz racje, bo to sprawozdanie będzie się różniło.
Czyli jak będzie miała droższe studia to i tak nie mogę wypłacić jej więcej niż to co poszło w sprawozdaniu???
cpr1

Post autor: cpr1 »

PCPR-T pisze:Ja już kilka razy zrobiłam tak, jak mówi Tomasz.
kochana nie zrobiłaś, takiej sytuacji nigdy nie było, wymaż ją z pamięci i nikomu się nie przyznawaj;)
Gość

Post autor: Gość »

cpr1 pisze:
PCPR-T pisze:Ja już kilka razy zrobiłam tak, jak mówi Tomasz.
kochana nie zrobiłaś, takiej sytuacji nigdy nie było, wymaż ją z pamięci i nikomu się nie przyznawaj;)
Wiadomo... A o co chodzi? ;)
ODPOWIEDZ