Witam,
czy ktoś miał taki przypadek:
Dziewczyna złożyła mi wniosek na podyplomówkę i nie otworzyli jej kierunku, czy jak zmieni kierunek studiów mogę jej to dofinansować?
Zmiana kierunku studiów
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
Re: Zmiana kierunku studiów
a czemu nie? podmienić strony z wniosku (+zaświadczenie z uczelni) i po kłopocie, tylko trzeba zwrócić uwagę na kwoty wnioskowane, żeby nie wpisać więcej niż było, bo się dane w sprawozdaniu posypią
Tomasz !!!Tomasz1981 pisze:a czemu nie? podmienić strony z wniosku (+zaświadczenie z uczelni) i po kłopocie, tylko trzeba zwrócić uwagę na kwoty wnioskowane, żeby nie wpisać więcej niż było, bo się dane w sprawozdaniu posypią
Pismo a realizator się zgadza, co do wnioskowanej kwoty to i tak wszystko się posypało:)
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
no właśnie, bo w sumie będę robiła teraz nowe zapotrzebowanie, ale Tomasz masz racje, bo to sprawozdanie będzie się różniło.
Czyli jak będzie miała droższe studia to i tak nie mogę wypłacić jej więcej niż to co poszło w sprawozdaniu???
Czyli jak będzie miała droższe studia to i tak nie mogę wypłacić jej więcej niż to co poszło w sprawozdaniu???
kochana nie zrobiłaś, takiej sytuacji nigdy nie było, wymaż ją z pamięci i nikomu się nie przyznawaj;)PCPR-T pisze:Ja już kilka razy zrobiłam tak, jak mówi Tomasz.
Wiadomo... A o co chodzi?cpr1 pisze:kochana nie zrobiłaś, takiej sytuacji nigdy nie było, wymaż ją z pamięci i nikomu się nie przyznawaj;)PCPR-T pisze:Ja już kilka razy zrobiłam tak, jak mówi Tomasz.

Oprócz Zmiana kierunku studiów - Aktywny Samorząd przeczytaj również:
Dodatki z ASa
AS Moduł II
czesne 4000 zł ?
As - MII zwrot
As- dodatek (ile?)
As - nowe zapotrzebowanie
rozliczenie umowy Moduł II
Moduł II
As - wyjaśnienia do zmian
A2 ASa
AS A/2