Zmiana miejsca zamieszkania na inne województwo

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
Nimfa

Zmiana miejsca zamieszkania na inne województwo

Post autor: Nimfa »

Mam problem związany ze zmianą miejsca zamieszkania rodziny. Owa rodzina wyprowadziła się do innego województwa i nie złożyła rezygnacji z KDR. O zmianie miejsca zamieszkania wiem, gdyż ta Pani zrezygnowała z innych świadczeń. Próbowałam wielokrotnie skontaktować się z Panią, ale nie odpowiada na emaile, telefony.... Słuch po nich zaginął. Jakie powinnam podjąć kroki? Wysłać tej Pani jakieś zawiadomienie, wezwanie do oddania kart? Unieważnić im karty w systemie? Miał ktoś już taki przypadek?
Proszę o pomoc!
Ani

Re: Zmiana miejsca zamieszkania na inne województwo

Post autor: Ani »

Nie miallam takiego przypadku jak Ty ale mam ze zmienila adres zamieszkania i nie wiem co zaznaczyc w systemie...karta anulowana? czy karta uniewazniona??
Nimfa

Post autor: Nimfa »

Wydaje mi się, że to będzie anulowanie karty w systemie: rezygnacja posiadacza z karty.
Awatar użytkownika
6i9
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: 6i9 »

Ani pisze:Nie miallam takiego przypadku jak Ty ale mam ze zmienila adres zamieszkania i nie wiem co zaznaczyc w systemie...karta anulowana? czy karta uniewazniona??
to znaczy jest w innej gminie?
ODPOWIEDZ