Mam problem związany ze zmianą miejsca zamieszkania rodziny. Owa rodzina wyprowadziła się do innego województwa i nie złożyła rezygnacji z KDR. O zmianie miejsca zamieszkania wiem, gdyż ta Pani zrezygnowała z innych świadczeń. Próbowałam wielokrotnie skontaktować się z Panią, ale nie odpowiada na emaile, telefony.... Słuch po nich zaginął. Jakie powinnam podjąć kroki? Wysłać tej Pani jakieś zawiadomienie, wezwanie do oddania kart? Unieważnić im karty w systemie? Miał ktoś już taki przypadek?
Proszę o pomoc!
Zmiana miejsca zamieszkania na inne województwo
Re: Zmiana miejsca zamieszkania na inne województwo
Nie miallam takiego przypadku jak Ty ale mam ze zmienila adres zamieszkania i nie wiem co zaznaczyc w systemie...karta anulowana? czy karta uniewazniona??
Wydaje mi się, że to będzie anulowanie karty w systemie: rezygnacja posiadacza z karty.
- 6i9
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
to znaczy jest w innej gminie?Ani pisze:Nie miallam takiego przypadku jak Ty ale mam ze zmienila adres zamieszkania i nie wiem co zaznaczyc w systemie...karta anulowana? czy karta uniewazniona??
Oprócz Zmiana miejsca zamieszkania na inne województwo - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
sprawozdanie w CAS
Formularz baza kdr
sprawozdanie S02
wydruk sprawozdania S 01 przed zatwierdzeniem
co do wniosku o kdr
Sprawozdanie SO1
sprawozdanie KDR CAS
zgon posiadacza KDR
do kiedy sprawozdanie
zwrot 500 dla instytucji zagranicznej
sprawozdanie
diecezjalne studium organistowskie